Apple TV deneme süresi kısalıyor! - Haberler - indir.com

Apple TV deneme süresi kısalıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-23 13:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Donanımları ve yazılımlarıyla olduğu kadar vermiş olduğu hizmetle de adından sık sık söz ettiren Apple, ücretsiz olarak denemek konusunda da oldukça cömert bir hamle yapıyor. Türkiye'de şu an için aktif olarak faaliyette olmayan Apple TV Plus hizmeti adına yurt dışındaki yeni Apple cihaz sahiplerine bir yıllık ücretsiz deneme hakkı sunuyor. Üstelik söz konusu bu fırsat birkaç kez uzatıldı. Fakat yakın zaman içerisinde bu durum değişebilir.

1 Temmuz 2021'den tarihinden itibaren yeni Apple cihazları satın alanlara bir yıl yerine sadece üç aylık ücretsiz video akışı deneme imkanı tanıyor. Deneme süresinin sona ermesinin ardından, Apple TV Plus’ın ABD’de 4,99 ABD dolar olan aylık abonelik ücreti devreye girecek. Apple söz konusu bu değişikler ile ilgili olarak pek de açık sözlü davranmıyor ancak paylaşmış olduğu tweette de dikkat çekildiği üzere, Apple ABD web sitesi üzerindeki yeni Apple TV 4K ürün sayfasında yer alan, Apple'ın promosyonu ile ilgili olarak resmi şartlar ve koşullarında bu durumdan söz ediliyor. Paylaşılan metinde aşağıdaki ifadeler  yer alıyor;

Apple Watch, Apple TV, Apple Fitness için sorun giderilmesi için çalışmalar başladıApple Watch, Apple TV, Apple Fitness için sorun giderilmesi için çalışmalar başladı

"1 Temmuz 2021 veya sonrasında etkinleştirilen uygun cihazlar 3 aylık ücretsiz Apple TV+ tekliflerine hak kazanırken 30 Haziran 2021 veya daha önce etkinleştirilen cihazlar 1 yıllık ücretsiz Apple TV+ tekliflerine hak kazanır."

Ücretsiz deneme süresini daha da kısaltmak adına, Apple'ın içerik gücüne artık güvendiğini gösteriyor. Temmuz ayından itibaren pek çok Apple TV Plus yapımının ikinci sezon bölümleri de başlıyor. Bunlar arasında Apple'ın da etkinlikleri içerisinde tanıtımını gerçekleştirdiği Ted Lasso da yer alıyor. Ted Lasso söz konusu olduğunda, Apple açıkça heyecanı artırmak adına çalışmalar yapıyor. Şirket, Pazartesi günü içerisinde dizinin ikinci sezonu ile ilgili yeni bir fragman yayınladı. Aynı zamanda Ted Lasso dizisi için özel üretim eşyalar yurt dışına satışa çıkarıldı. Bir diğer açıdan ise şirket, Invasion ve Foundation gibi orijinal yapımların da gösterimine yakın zaman içerisinde başlayacak. Apple TV Plus şu an için Türkiye'de aktif olmadığı için ücretsiz olarak deneme sürecindeki kısaltma burada yer alan Apple kullanıcılarının pek de ilgisini çekmeyecek gibi gözüküyor. Fakat yurt dışında yaşayanlar, 30 Haziran 2021’den önce bir cihaz satına alıp etkileştirme yaparsa, ilk etapta sunulan ve daha uzun deneme süresine sahip olan promosyonlardan yararlanmaya devam edecek. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha detaylı bilgiler elde edilebilir. 

 


Yeni Apple TV, 120Hz ile gelebilirYeni Apple TV, 120Hz ile gelebilir
iPhone'dan Apple TV renk kalibrasyonu nasıl yapılır?iPhone'dan Apple TV renk kalibrasyonu nasıl yapılır?
Apple TV artık Android telefonlarla da uyumluApple TV artık Android telefonlarla da uyumlu

PAYLAŞ