Apple teknik servis ücretler belli oldu - Haberler - indir.com

Apple teknik servis ücretler belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-13 15:45:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Apple’ın geçtiğimiz günlerde gündeme gelen servis ücretlerine gelecek olan zam miktarları belli oldu. İşte zamdan sonra servis ücretleri…

Apple son günlerde her hizmetine ve ürününe yaptığı zamlarla gündemde yer alıyor. Dün akşam teknoloji dünyasına yeni iPhone’larını tanıtan teknoloji devi, tanıtımın hemen ardından eski ürünlerine zam yaptı. Daha öncesinde de Türkiye’yi kapsayan bir zam haberi ile gündeme gelmişti. Servis ücretlerine gelecek olan zam daha önceden böylelikle haber verilmişti.

Apple yeni ürünlerini tanıtırken, eski ürünlerine zam yaptı!Apple yeni ürünlerini tanıtırken, eski ürünlerine zam yaptı!

Apple’ın iPhone cihazlarının servis ücretlerinde yaptığı yenileme açıklandı. Açıklanan fiyatlara bakıldığında ciddi bir artışın olduğu gözlerden kaçmadı. Özellikle diğer hasar başlığı altındaki fiyatlandırmada tamir ettirmek yerine yeni telefon almak, herkes için daha akıllıca bir fikir olacak gibi duruyor.

Apple servis ücretleri, Android bir telefon fiyatından daha pahalı

Apple, zam üzerine zam yapmaya devam ediyor. Yeni iPhone fiyatları dolar bazında hesapladığında, ülkemizde oldukça pahalı satışa sunulacak. Henüz Türkiye için satış fiyatları açıklanmasa da konuyla ilgili tahmin yürütmek zor olmuyor. iPhone Xs Max modelinin, ülkemizde 10 bin TL’yi bulan bir fiyatla satılması bekleniyor. Apple’ın servis ücretlerinde yaptığı güncelleme sonrasında, servis ücretlerinin de oldukça yüksek olduğu dikkat çekiyor.

Örneğin, iPhone X Max’inizin ekranında bir problem yaşar ve değiştirmek isterseniz, yalnızca ekran için 2 bin 490 TL para ödemeniz gerekir. Diğer hasarlar için biçilen fiyat ise 7 bin 300 TL. Eğer pille ilgili bir problem yaşarsanız da garanti kapsamında ücret ödemeden servise gönderebiliyorsunuz.

 



PAYLAŞ