Apple tanıtım sonrasında, eski üç modelini listelerden kaldırdı - Haberler - indir.com

Apple tanıtım sonrasında, eski üç modelini listelerden kaldırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-13 14:45:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Apple dün merakla beklenen 3 yeni modelini tanıttı. Tanıtım sonrasında, Apple Store listelerinden 3 eski modelini de kaldırdı.

Apple’ın teknoloji dünyasında merakla beklenen 3 yeni iPhone’unun tanıtımı, dün akşam sonunda gerçekleştirildi. Bugüne kadar çıkan sızıntı haberler, yerini artık kesin bilgilere bıraktı. Yeni iPhone’lar gündemin ilgisini tamamen üzerine toplamış durumda ve her bir ayrıntı ayrı ayrı merak edenlerle paylaşılıyor. Gündem 3 yeni iPhone modeline odaklanmışken, Apple arka planda da bazı değişiklikler yapıyor. Öncelikle Apple’ın yeni modellerin tanıtımı sonrasında, eski tüm cihazlarına zam getirdiği öğrenildi. Şimdi de şirketin yeni cihazlarının tanıtımı sonrasında, Apple Store’dan 3 eski modelini kaldırdığı görüldü.

Apple yeni ürünlerini tanıtırken, eski ürünlerine zam yaptı!Apple yeni ürünlerini tanıtırken, eski ürünlerine zam yaptı!

Apple, iPhone X, iPhone 6s ve iPhone SE modellerini Apple Store’dan kaldırdı

Apple dün akşam herkesin merakla beklediği, iPhone Xs ve iPhone Xs Max ve düşük fiyatlı iPhone Xr cihazlarını tanıttı. Cihazların piyasaya sürülmesi için çok beklenmeyeceği de söylendi. Bu süreçte eski modelleri ile ilgili de birtakım değişiklikler yapan Apple, öncelikle eski modellerine zam getirdi ve iPhone X, iPhone 6s ve iPhone SE olmak üzere 3 modeli de Apple Store listelerinden çıkardı. Bu da Apple’ın artık bu modelleri geri plana ittiği ve gözden çıkardığı anlamına geliyor.

Listeden çıkarılan isimlerden birinin iPhone X olması ile şaşırtıcı. Çünkğ iPhone X geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmüştü. iPhone X geçtiğimiz yıl 999 dolardan satışa çıktı ve fiyatı 6 bin TL civarına denk geliyordu bu yıl iPhone Xs de neredeyse aynı fiyat ile satışa çıktı fakat artan dolar kuru nedeniyle, ülkemizde 10 bin Türk Lirası’ndan satılacak. Bu nedenle iPhone alacakların eski modellere yönelmesi bekleniyor ki Apple da bunu düşünerek eski modellerine de zam yapmış olabilir.



PAYLAŞ