Apple sürücüsüz otomobil birimindeki küçülmenin detaylarını açıkladı - Haberler - indir.com

Apple sürücüsüz otomobil birimindeki küçülmenin detaylarını açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-28 13:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Apple tarafından sürücüsüz otomobil alanında yapılan çalışmalarda küçülmeye gidileceği belirtilmişti. Şirket şimdi bu konuyla ilgili detaylar paylaştı. 

Apple Sürücüsüz Otomobil Üretme Çalışmalarını Kabul Etti! 

Apple Watch, Uyku Düzeninizi Sağlamanıza İmkan TanıyacakApple Watch, Uyku Düzeninizi Sağlamanıza İmkan Tanıyacak

Apple’ın sürücüsüz araçlara yönelik çalışmaları uzun zamandan beri konuşulsa da şirket bu konuda farklı bir karar alarak oldukça dikkat çekti. Project Titan adı verilen proje için 190 kişinin işine son vermeye hazırlanan marka, bu alanda küçülmeye gideceğini duyurmuştu.

16 Nisan’da operasyonlar başlayacak

Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda işten çıkarmaların 16 Nisan tarihi itibari ile yapılacağı ve bu tarih sonrasında Apple adına yeni dönemin başlayacağı belirtiliyor. Bazı çalışanlar şirket içinde yer değiştireceği gibi bazılarının işine tamamen son verilecek. Bu bakımdan Apple, daha önce yaptığı hamleyi son hamlesi ile birlikte tamamlamış olacak. Yapılan yeni açıklamada ise sürücüsüz bir otomatik üretmek yerine yazılımlara odaklanılacağı ve bu nedenle de projenin bir anlamda artık devam ettirilmeyeceği vurgulandı. Bu Apple adına farklı bir durum yaratırken markanın yazlım bölümüne ağırlık vererek farklı projeler geliştirebileceği de konuşulmaya başlandı. 

Tesla'dan Apple'a transfer! Apple otonom araçları yakın mı?


Huawei’den Apple Watch için kopyalama girişimiHuawei’den Apple Watch için kopyalama girişimi

PAYLAŞ