Apple sürpriz bir lansman düzenleyebilir - Haberler - indir.com

Apple sürpriz bir lansman düzenleyebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-04 18:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji devi Apple, bu yıl birkaç ay içinde gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler ile kullanıcılarına yeni ürünlerini sundu. Birbirinden iddialı yenilikler sunmayı başaran Apple, yeni ortaya çıkan bilgilere göre yakın bir zamanda sürpriz bir Apple lansmanı daha gerçekleştirebilir. Bu sefer ki beklentiler de ise ertelenen AirPods Studio ve AirTags gibi yeni donanım ürünlerinin karşımıza çıkması bekleniyor. Daha öncesinde L0vetodream adlı bir Twitter kullanıcısı tarafından Aralık ayında Apple’ın sürpriz bir lansman gerçekleştirebileceği paylaşılmıştı. iOS 14.3 kodlarında AirPods Studio hakkında bazı ipuçları da ortaya çıkmıştı. Şimdi ise söz konusu bu sürpriz Apple lansmanı hakkında önemli bir tarih detayı ortaya çıktı.

Apple’dan sürpriz bir lansman daha geliyor

Apple Watch için bataryaya sorununu çözecek bir özellik yoldaApple Watch için bataryaya sorununu çözecek bir özellik yolda

MacRumors ekibi tarafından ortaya çıkartılan bu detaylara göre Apple, Salı günü için sürpriz bir etkinlik hazırlığına başlamış durumda. Şirket servis sağlayıcılarına 8 Aralık Salı günü AppleCare ile alakalı değişiklik planlarını bildirdi. Apple, bu servis sağlayıcıları için paylaşmış olduğu notta ise özellikle teknisyenlere yeni ürün barkodları, güncellenmiş ürün açıklamaları ile yeni yada güncellenmiş ürün fiyatlandırması için hazırlanaları noktasında tavsiyelerde bulundu. Apple tarafından daha önce iPhone 12 ve Apple M1 işlemcili Mac bilgisayar öncesinde de benzer notlar paylaşılmıştı. Apple’ın sürpriz lansmanda nasıl bir tanıtım gerçekleştireceği ise henüz bilinmiyor.

Lansmanda oyun kumandası içeren bir Apple TV ürünün olabileceği düşünülüyor. Bakalım şirket ne gibi yenilikler sunacak göreceğiz.  


Apple Music, 2020'nin en popüler listesini açıkladıApple Music, 2020'nin en popüler listesini açıkladı
Apple'a yeni bir tazminat davası açıldıApple'a yeni bir tazminat davası açıldı

PAYLAŞ