Apple suçunu kabul etti! - Haberler - indir.com

Apple suçunu kabul etti!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-21 12:10:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Dev firma Apple, birkaç yeni nesil iPad Pro modellerinin kargo esnasında büküldüğünü, kullanıcıların şikayeti üzerine kabul etti.

Geçtiğimiz haftalarda ortaya atılan iddialarda iPad Pro modellerinde bükülme sorunu olduğu ortaya çıkmasının ardından, Apple yoğun şikayet sonucu hatayı kabul etti. 12.9 inçlik yeni iPad Pro modellerinde görülen bu sorun, ürün henüz kullanıcıya ulaşmadan kargo esnasında bükülmeler olmasıydı. Bu konuda gün geçtikçe şikayetlerin artmasıyla birlikte Apple, açıklama yaparak açıklamalarında "bunun büyük bir sorun olmadığını" iddia ediyor.

Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge Bükülme Testi VideosuGalaxy S6 ve Galaxy S6 Edge Bükülme Testi Videosu

"Sorun bizde değil"

Özellikle kargo taşıma sırasında ortaya çıkan bükülme sorunları yüzünden kullanıcılar sosyal medyada seslerini oldukça yüksek sesle haykırmaya başladı. Kullanıcıların eleştirdiği konu ise kargonun yeni iPad Pro modellerini yeteri kadar korunmadan taşınmış olması.

Apple Esnek iPhone için Patent Başvurusu Yaptı! 

Gelen şikayetlerin sonunda açıklama yapmak zorunda kalan Apple, yaşanan yamulma ve bükülmelerin sebebiyse farklı. Yapılan araştırmalara göre sadece bir iPad Pro türü bu hatadan etkileniyor. iPad'in Wi-Fi versiyonlarında görülen bükülme, anten çizgilerinin konumundan dolayı gerçekleşiyor. Apple her ne kadar kargo paketlerinden dolayı olmadığını söylese de, kullanıcılar hala yetersiz kaldığını söylüyor.

Apple, hatanın kendilerinden kaynaklanmadığını söylese de bükülen cihazları değiştirmeyi kabul ettiğini de açıkladı. Kargoyla gelen bu iPad Pro modeli bükülmüşse müşteriler 14 gün içerisinde Apple'a müracat edip, cihazlarını değiştirebilecekler.


iPhone 6S Bükülme TestiiPhone 6S Bükülme Testi
Nintendo Switch'in ısınma ve bükülme sorunuNintendo Switch'in ısınma ve bükülme sorunu
LG V30 Bükülme ,Yanma ve Çizilme Testine GirdiLG V30 Bükülme ,Yanma ve Çizilme Testine Girdi

PAYLAŞ