Apple Store'da Para İadesi İşlemleri Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

Apple Store'da Para İadesi İşlemleri Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-06 16:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Teknolojik açıdan gelişmiş olan akıllı cihazlarınızın sunduğu özellikleri değerlendirerek her üründen sorunsuz bir şekilde faydalanabilirsiniz. Apple, iPhone kullanıcılarına özel olarak sunduğu Apple Store üzerinden akıllı cihazlarına çeşitli uygulamalar ve oyunlar indirebilirler. Fakat zaman zaman yanlışlıkla indirdiğiniz ya da çocuğunuzun indirmiş olduğu uygulama ya da oyunları iade etmek istediğinizde Apple'a başvurmanız mümkündür. Apple, yanlışlıkla indirdiğiniz ve ücret ödemek zorunda kaldığınız durumlarda size yardımcı olacak seçenekler sunuyor. İade işlemi yapmak oldukça kolay ve geri dönüş sağlanan bir durumdur. 

iPhone kullanıcıları yanlışlıkla satın aldıkları ya da satın alıp beğenmedikleri uygulamaların açıklamalarını belirterek ödemiş oldukları ücreti sadece bir kaç adım ile geri alabilirler. Apple Store üzerinden para iadesi sistemi uygulama içi satın alma işlemini gerçekleştirip ailesini zorda bırakan çocuklar olaylarında gelişmiş düzeyde çözümler sunuyor. Kullanmak istemediğiniz uygulamalara boşuna para ödemek istemiyorsanız yazımızın sunduğu içeriklerden faydalanarak para iadesi işlemlerini yapabilirsiniz. Apple Store üzerinden satın aldığınız uygulamaları geri iade etme işlemlerini nasıl yapacağınız konusunda bilgi almak için yazımızı kendinize referans alabilirsiniz. 

Apple Store'da Ön Sipariş Dönemi BaşlıyorApple Store'da Ön Sipariş Dönemi Başlıyor

Apple Store üzerinden para iadesi alma işlemleri nasıl yapılır?

- Apple mağazasına giderek Apple Sorun Bildir sayfasına giriş yapın. 

- Apple Sorun Bildir sayfasına giriş yaptıysanız uygulamayı ya da oyunu hangi Apple Kimliğini kullanarak satın aldıysanız bu hesaba giriş yapın. 

- Doğru Apple kimliği ile giriş yaptıktan sonra son 60 gün içerisinde satın almış olduğunuz uygulama, oyun, film, müzik ya da herhangi bir içeriğin listesi ile karşı karşıya geleceksiniz. 

- Bu listeden para iadesi almak istediğiniz uygulama ya da herhangi bir içeriği yanında yer alan Sorun Bildir seçeneğini seçeceksiniz. 

- Sorun bildir seçeneğine tıkladığınız taktirde karşınıza çıkan Sorun Seç bölümünden yaşadığınız soruna uygun bir seçenek işaretleyerek işlemlerinize devam edin. 

- Seçimini yaptığınız sorundan sonra söz konusu bu sorunu açıklayın bölümüne İngilizce bir açıklama yazmanız gerekiyor. Bu aşamada derdinizi anlatmak için ileri düzeyde İngilizce bilginizin olmasına gerek yoktur. Kaba taslak olarak "I didn’t want to buy this application. I want refund.” yazmanız derdinizi anlatmanız için yeterli olacaktır. 

- Apple yukarıda belirtmiş olduğunuz açıklamayı dikkate alıyor ve uygulamanın ücretini satın almış olduğunuz kredi kartına 10 gün içerisinde ödemiş olduğunuz ücret geri ödenecektir. Satın aldığınız uygulamanın iade işlemlerini gerçekleştirdiğiniz taktirde uygulama ile ilgili herhangi bir güncelleme almayacak ve içeriklerden de faydalanamayacaksınız. 

Akıllı cihazınızın arka planda sunduğu hizmetlerden faydalanmak için gerekli adımları takip etmeniz gerekiyor. Bilgi düzeyinizi artırmak için çeşitli içerikleri değerlendirin, gelişim seçeneklerine göz atın ve sonrasında ise mağdur olmadan şirketin sunduğu imkanlardan sorunsuz bir şekilde faydalanmaya odaklanın. Apple Store üzerinden satın aldığınız ve memnun kalmadığınız ögeleri iade etme işlemlerini Apple Sorun Bildir sayfasından başvuru yaparak ödemiş olduğunuz ücreti sadece bir kaç adım ile geri alabilirsiniz. Apple Store iade işlemlerini yapmanız için çeşitli imkanlar sunuyor. 

 


Apple Store Bakıma Girdi ve Yeni Ürünler GeliyorApple Store Bakıma Girdi ve Yeni Ürünler Geliyor
Apple Store'a rakip mağaza Raspberry Pi açıldıApple Store'a rakip mağaza Raspberry Pi açıldı
Apple Store'dan Para İadesi Alma İşlemi Nasıl Yapılır?Apple Store'dan Para İadesi Alma İşlemi Nasıl Yapılır?

PAYLAŞ