Apple Store'a rakip mağaza Raspberry Pi açıldı - Haberler - indir.com

Apple Store'a rakip mağaza Raspberry Pi açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-08 15:15:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Raspberry Pi Foundation’ın yeni projesi olan fiziksel mağazaların ilk şubesi, Cambridge İngiltere’de açılarak müşterilerini bekliyor.

Her zaman için kodlama işlemini daha kolay bir şekilde gerçekleştirmeyi amaçlayan Raspberry Pi, bu amacın için uygun fiyatlı, kolay kodlanabilir donanımlar da üretim sağlıyor. Firma bu anlamda şimdilerde yeni bir fiziksel mağaza açtı. Elektronik eşyaları kurcalamayı seven bütün indir.com okurları şayet kodlamaya da ilgi duyuyorsa, Rapsberry Pi’nin ismini duymuştur. Şirketin üretmiş olduğu fiyatı oldukça düşük olan bilgisayarlar, ARM-tabanlı işlemcilere, çeşitli girişlere, Wi-Fi ve Bluetooth girişlerine sahip.

Telefonlardan Önce Raspberry Pi De Android 7.0 Nougat Keyfi Yaşayabilirsiniz!Telefonlardan Önce Raspberry Pi De Android 7.0 Nougat Keyfi Yaşayabilirsiniz!

Mağazada satılan ürünlerin fiyatları oldukça düşük

Şirketin amiral gemisi modeli Raspberry Pi 3 Model B+ yalnızca 35 Dolar değerinde insanlara satılıyor. Daha küçük ve ucuz bir ürün arayanlar için 25 Dolar değerinde Raspberry Pi 3 Model A+ olduğunu sizlere duyurmak istedik. Daha az RAM’e sahip olan bu cihaz, aynı zamanda daha az bir girişe sahip bu bilgisayar da çoğu zaman iş görüyor. Öte yandan Raspberry Pi Zero modelleri ise güç tasarrufuna önem veren kişiler için oldukça makul cihazlar. Fiyatına değinecek olursak 10 Dolar’ın altında olduğunu sizlere söyleyelim. Raspberry Pi’nin fiziksel bir mağazası olması her ne kadar beklenmedik gibi görünse de çokta şaşırtıcı değil. Şirketin tanıtım videosunda mağaza bütün göz alıcılığı ile sergileniyor. Aynı zamanda bir projeye giriştiğiniz zaman ideal parçaları size tanıtan ve tavsiye eden birinin olması güzel bir durum olduğunu size ifade etmek istiyoruz.


Raspberry Pi Google yapay zekası TensorFlow desteği alıyorRaspberry Pi Google yapay zekası TensorFlow desteği alıyor
Raspberry Pi 3 Model A+, daha küçük ve daha ucuz olacak!Raspberry Pi 3 Model A+, daha küçük ve daha ucuz olacak!

PAYLAŞ