Apple Store Zorlu Center için Tim Cook'dan Türkçe Teşekkür - Haberler - indir.com

Apple Store Zorlu Center için Tim Cook'dan Türkçe Teşekkür

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Apple'ın Türkiye'deki ilk mağazası Apple Store, dün ziyaretçilerin yoğun katılımıyla beraber teknoloji tutkunlarına kapılarını açmıştı. Bu yoğun ilgiden bir hayli memnun olan Apple CEO'su Tim Cook, Twitter üzerinden bir teşekkür mesajı yayınladı.

İstanbul Zorlu Center'da açılışı yapılan ve resmi adı Apple Store Zorlu Center olan Apple mağazasının açılışına, ülkemizdeki Twitter ve Youtube erişim engeli nedeniyle gelmediği söylenen Apple CEO'su Tim Cook katılmamıştı. Ancak Tim Cook dün saat 15:06 sıralarında Twitter resmi hesabı üzerinden Türkiye'deki katılımcılara yarı İngilizce yarı Türkçe olarak yazdığı tweet'le 'İstanbul'daki müşterilerimize ve Türkiye'nin tüm insanlarına teşekkür ederim' dileklerini paylaştı.

Tim Cook

Apple Store Zorlu Center'da iPhone, iPad, iPod, Mac, iMac ve MacBook cihazların yanı sıra bu cihazlarla uyumlu olarak çalışabilen yüzlerce aksesuarda yer alıyor. Ayrıca mağaza mimari tasarımı ve dizaynı ile de teknoloji tutkunlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. 

Mağaza görsellerini görüntülemek ve açılış ile ilgili detaylı bilgileri öğrenmek için 'Apple Store Zorlu Center Açıldı' başlıklı haberimizi okuyabilirsiniz.





PAYLAŞ