Apple Store Zorlu Center Açıldı - Haberler - indir.com

Apple Store Zorlu Center Açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünyaca ünlü teknoloji devi Apple'ın aylardır beklenen Türkiye mağazası bugün saat 10:00 itibariyle İstanbul Zorlu Center AVM'de kapılarını açarak ilk müşterilerini ağırladı.

Resmi adı Apple Store Zorlu Center olan mağazaya girmek isteyen teknoloji meraklıları gece yarısından itibaren mağaza önünde uzun kuyruklar oluştururken, açılış anında herhangi bir izdiham yaşanmaması hem yetkilileri hem de gelen ziyaretçileri sevindirdi.

Mağaza açılışı sırasında Apple Store çalışanları, ilk ziyaretçilerini tempolu alkışlarla karşılarken gelen ziyaretçilere Türkiye için özel tasarlanan Apple Store t-shirt'lerinden hediye edildi. Mağaza tarafından yapılan açıklamaya göre ise Apple Store t-shirtleri gün boyunca gelecek olan ilk 4500 kişiye hediye edilecek. Ayrıca ilk konuklara nazar boncuklu Apple logosu baskılı iPhone kapakları hediye edildi.

İstanbul Zincirlikuyu'daki Apple Store Zorlu Center'da 100'den fazla çalışan ve Mac, iPhone, iPad, iPod, Apple TV, Apple aksesuarları başta olmak üzere 200 farklı ürün bulunuyor. Ayrıca mağaza Apple'ın dünyadaki 424'ncü, ülkemizdeki ise ilk mağazası ünvanına sahip. 

Tasarımıyla dikkat çeken mağazanın Kahraman Uğurlu tarafından çekilmiş olan fotoğraflarını aşağıda bulabilirsiniz.

Apple Store Zorlu Center 1

Apple Store Zorlu Center 2

Apple Store Zorlu Center 3

Apple Store Zorlu Center 4

Apple Store Zorlu Center 5

Apple Store Zorlu Center 6





PAYLAŞ