Apple Store tasarımı yenileniyor - Haberler - indir.com

Apple Store tasarımı yenileniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-05 17:15:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple’ın sahip olduğu online internet sitesi Apple Store, kısa bir süre devre dışı kaldı ve kullanıcılarını heyecanlandıran şirket büyük bir sürpriz ile geri döndü. Buna göre Apple Store’un tasarımı baştan aşağı yenilendi. Gece saatlerinde resmi internet sitesini bir süreliğine global anlamda devre dışı bırakan şirket, dünya genelindeki kullanıcılar siteye girdiklerinde “Hemen döneceğiz” başlıklı bir mesaj ile karşılaştılar. “Apple Store’da bazı güncellemeler yapıyoruz. Lütfen yakında tekrar deneyin” notu ile kullanıcılarını bilgilendiren şirket, Türkiye dahil hizmet verdiği tüm bölgelerde online faaliyetlerini kısa süre durdurdu. Kullanıcılar tarafından bir hayli beklenen site, yenilenen tasarımı ile tekrar devreye girdi.

Apple Store arayüzü baştan aşağı yenilendi

Apple tablet pazarında liderliği elden bırakmıyorApple tablet pazarında liderliği elden bırakmıyor

Kısa süre sonra faaliyete giren Apple Store, yeni tasraımı ile şirketin yaptığı değişiklikler dikkat çekti. Ayrıca gezinme çubuğunda eski Store sekmesine de geri dönmek mümkün oluyor. Yenilenen internet mağazası, ilk bakışta kullanıcılar tarafından iPad ve iPhone cihazların yer aldığı Apple Store uygulamasına benzetildi. Yenilenen arayüz son çıkan ürünleri sade ve hoş bir görünüm ile kullanıcılara sunuluyor. Diğer yandan uzmanlardan alışveriş yapma gibi bir yardım seçeneği de görüyoruz. Diğer yandan en yakın Apple mağazasını bulmak için de bağlantılar arayüze entegre edildiği gözüküyor.

Yenilenen arayüzde gezinti yapmak ve yeni site dinamiklerini deneyimlemek için sizlerde Apple Store’a giriş yapabilirsiniz. Her bölgede eş zamanlı yenilenme olduğunu da hatırlatalım.


Apple Aşı Karşıtı Bir Uygulamayı App Store'dan KaldırdıApple Aşı Karşıtı Bir Uygulamayı App Store'dan Kaldırdı
Apple kullanıcılarına daha uzun pil kullanımı sunmaya çalışıyorApple kullanıcılarına daha uzun pil kullanımı sunmaya çalışıyor

PAYLAŞ