Apple Store Bakıma Girdi ve Yeni Ürünler Geliyor - Haberler - indir.com

Apple Store Bakıma Girdi ve Yeni Ürünler Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-28 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple tarafından şirketin online mağazası olan Apple Store kapatıldı. Şirketin yeni ürünlerini eklemek adına sistemi bir süre kapattığı düşünülüyor. Bugün gerçekleşecek olan Apple etkinliği kapsamında daha çok eğitim odaklı içerikler ve bazı ürünler tanıtması bekleniyor. Chicago Lane Teknik Koleji üzerinde düzenlenecek olan etkinlik öncesinde Apple'ın interet mağazası kapatıldı. Apple'ın artık her etkinlik öncesi online mağazasını kapattığı biliniyor. Bu kapatma işlemi sonrasında ürün serisi güncellenip bazı yeni ürünler ekleniyor yada fiyatlandırmalar güncelleniyor.

Tanıma artık saatler kala yine aynı durumun gerçekleşmesi ile beraber yeni iPad modeli ile beraber yeni fiyatlandırmaların uygulanması bekleniyor. Önümüzdeki saatlerde gerçekleşmesi beklenen etkinliğin canlı olmayacağı belirtiliyor. Yeni cihaz yada tanıtımlar basın konferansı ile paylaşılacak ve bilgilendirilecek. Bugün daha çok uygun fiyatlı bir iPad modelinin gelmesine kesin gözü ile bakılıyor diyebiliriz.

Şirketin eğitim odaklı olacak bu uygun fiyatlı tablet modeli haricinde önümüzdeki dönemlerde uygun fiyatlı iPhone modellerinin de gelmesi bekleniyor. Bakalım beklentiler ne derece karşılanacak etkinlik ile beraber yenilikleri aktarmaya devam edeceğiz.





PAYLAŞ