Apple, SnappyLabs'i satın aldı - Haberler - indir.com

Apple, SnappyLabs'i satın aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Apple, iPhone'un daha hızlı fotoğraf çekebilmesi için SnappyCam isimli uygulama geliştiricisi SnappyLabs'i satın aldı. iPhone kullanıcıları SnappyCam ile kameralarını daha verimli kullanabiliyorlardı.

SnappyLabs'ın geliştirdiği SnappyCam uygulaması Apple Store üzerinden 1 USD'lik bedel ile indirilebiliyordu. iPhone kullanıcılarının seri halde fotoğraf çekmelerini sağlayan uygulama ortalama 1 saniyelik sürede 20-30 fotoğraf çekimi sağlıyor ve time-lapse oluşturulmasına da izin veriyordu. Papandriopoulos, bu uygulamayı ARM mimarisine bağlı olan NEON komut setini kullandığı bir algoritma üzerine inşa etmiş ve bu sayede de iPhone'un kamerasından daha hızlı çoklu fotoğraflar çekilmesini sağlamıştı.

Apple'ın satın almasının ardından SnappyLabs'in web sitesinde ''Not Found'' yazısı çıkmasıyla beraber ayrıca şirketin Twitter resmi hesabı da dışarıya kapatılmış durumda.

Satış rakamı henüz belirtilmese de önümüzdeki günlerde yeni iPhone'larda kamera özellikleri SnappyCam uygulamasındaki gibi gelişmiş özelliklere sahip olacak.





PAYLAŞ