Apple, Satışları Artırmak İçin Nokia'nın Yöneticisi ile Anlaştı - Haberler - indir.com

Apple, Satışları Artırmak İçin Nokia'nın Yöneticisi ile Anlaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-15 09:58:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple, Hindistan tarafında satışlarını artırmak amacı ile deneyimli Nokia yöneticisi ile anlaştı. Apple, Ashis Chowdhary'yi Hindistan işletme müdürü rolünde göreve atadı. Şu an için Nokia'da çalışan Chowdhary 2019 yılında Apple'da çalışmaya başlayacak. 

Apple, Satışları Artırmak İçin Nokia'nın Yöneticisi ile Anlaştı

Erken saatlerde Nokia tarafından da onaylanan bu haber akıllı telefon dünyasında büyük bir ses getirdi. Apple, Chowdhary'i Hindistan tarafında satışlarını artırmak için seçti. Chowdhary'nin tecrübesine güvenen ve mobil endüstri hakkında yeterli bilgiye sahibi olması nedeniyle Hindistan'da yönetici rolü önerildi ve Chowdhary'de bu rolü kabul etti. Apple'ın Amerika Birleşik Devletleri ve Çin gibi ülkelerden sonra Hindistan'da hızla büyüdüğünü biliyoruz. Bu yüzden Chowdhary'nin bu görevi oldukça önemli.

Apple XR modelinin üretimini azalttıApple XR modelinin üretimini azalttı

Apple Hindistan, Ağustos ayı içerisinde birkaç yöneticisini kaybetti. Bu yüzden de yönetici rolüne getirilmesi için görüşmeler son derece önemliydi. Ayrıca geçtiğimiz yıl Apple şirketi, Hindistan'da 3.2 milyon adet telefon satışı yaptı. Marketin sadece yüzde ikilik payını aldığı için kendini geliştirmenin önemli olduğunu düşünüyor. Özellikle son çıkan telefonlarını beklediği kadar satamayan Apple bu konuda önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Fakat son çıkardığı ve istediği ilgiyi göremediği telefonunu artık önemsemiyor. 


Apple Hisse eğeri kaybediyorApple Hisse eğeri kaybediyor
Apple'a iPhone XR satışlarında büyük şok!Apple'a iPhone XR satışlarında büyük şok!
Apple Polislerin Şifre Kırıcılarına Dayandı!Apple Polislerin Şifre Kırıcılarına Dayandı!

PAYLAŞ