Apple Randevu Nasıl Alınır? - Haberler - indir.com

Apple Randevu Nasıl Alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-29 19:50:10
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Öncelikle teknik servis hizmetini tamamıyla Apple tarafından alıyorsunuz.Buda cihazınızın tamir ve onarım kalitesini hatta ürün kalitesini ortaya koyuyor. Diğer servislerde ise cihazınızı bırakıp haftalarca günlerce bazen aylarca bekleyebiliyorsunuz.Mac harici cihazlar genelde yenisi ile değişmekte olup, Apple Store?da cihazınızın tamirini bekleme süreniz ortalama 30 dakika sürüyor.

Apple randevu nasıl alınır?

Size vereceğimiz linki ziyaret ederek Apple'dan randevu alabilirsiniz ancak, randevu saatinde Apple?da bulunmamanız durumunda bir sonraki randevunuz haftalarca ertelenebilir. Ama Apple'dan randevu alabilmek hiç kolay değilApple Store'dan randevu alabilmek için forumlarda bazı bilgiler mevcut. Bunların mantıklı olanlarını sizler için araştırdık. Eğer bunları uygularsanız ne mutlu size diyebiliriz.;

Gece 12'de deneyin.

Çeşitli forumlarda söylenenlere göre gece 12'de şansınızı denerseniz. Randevu almanız neredeyse mümkün ancak çalışma saatlerinde bunu yapmak bir hayli zor olacaktır.

Birden fazla cihazdan deneyin.

Farklı bilgisayarlardan sürekli olarak giriş sağlarsanız. Apple Store randevusu alma şansınızın yükseldiği konusunu dönmekte. İmkan varsa farklı konumlardan, farklı bilgisayarlardan denenirse bu şans daha çok artacaktır.

Randevusunu satanlara göz atın.

Eğer iPhone'unuz kullanılamayacak şekilde bozulduysa,ve çok aceleniz var ise. Forumlarda bazı randevu sahibi olanlar randevularını satabiliyor. Bu sayede onlarla iletişime geçebilirsiniz.





PAYLAŞ