Apple Pro Display XDR Türkiye fiyatı bir araba parası! - Haberler - indir.com

Apple Pro Display XDR Türkiye fiyatı bir araba parası!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-11 10:59:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple, WWDC 2019 etkinliği kapsamında tanıtımını gerçekleştirdiği Mac Pro ve Pro Display XDR bugün itibariyle tüketicinin beğenisine sunuldu. Bu sayede her iki cihazında fiyatı ortaya çıkmış oldu. Söz konusu bu iki ürününde Türkiye fiyatları oldukça şaşırttı. 

Mac Pro ve Pro Display XDR Türkiye fiyatı

WWDC 2019 etkinliği kapsamında tanıtımı gerçekleştirilen Mac Pro ve Pro Display XDR adlı ürünler nihayet tüketicinin beğenisine sunuldu. Apple şirketinin profesyonel kullanıcılar için özel olarak geliştirdiği 32 inç büyüklüğündeki bir monitör 6K yani 6016×3384 piksek çözünürlük ile karşımıza çıkıyor. Bu bağlamda söz konusu monitörün piksel yoğunluğu inç başına 218 piksel seviyesinde olup kullanıcılara yüksek çözünürlük görüntü sağlıyor. 1.000.000:1 kontrast oranına sahip olan bu ürün, HDR desteğine sahip olup 1600 nit parlaklık seviyesine de ulaşabiliyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda monitör standart ve nano-texture olmak üzere iki farklı cam seçeneği ile geliyor.

Mac Pro ve Pro Display XDR çıkış tarihi açıklandıMac Pro ve Pro Display XDR çıkış tarihi açıklandı

Şöyle ki nanometre seviyesinde işlemden geçen bu camı tercih ettiğiniz taktirde kullanım esnasında daha az parlama ve yansıma ile karşı karşıya geliyorsunuz. Bu özellik sayesinde kullanıcıların çalışma konforunu üst düzeye çıkarıyor fakat iki cam arasında çok ciddi bir fiyat farklı söz konusudur. Kullanım esnasında oldukça geniş bir kullanım açısı sunan bu kaliteli monitörün fiyatı 35999 TL şeklinde belirlendi. Bu fiyat standart cama sahip olan monitör için geçerlidir. 

Bunun yanı sıra eğer Nano-Texture cama sahip olan modele sahip olmak istediğiniz taktirde 42999 TL ödemeniz gerekecek. Gördüğünüz üzere bu her iki cihazın fiyatı da adete el yakan cinsten. Şöyle bir durum var ki o da, bu uçuk fiyatlara rağmen ürünleri aldığınızda her şey son bulmuyor.Yükseklik eğim ve rotasyonunda kendi tercihlerinize göre dilediğiniz gibi ayarlama yapabildiğiniz Pro Stansd adlı monitör ayağına sahip olmak istediğinizde 7199 TL gibi oldukça yüksek bir ücret ödemeniz gerekiyor. VESA  adlı montaj adaptörü ise 1499 TL fiyat etiketine sahiptir. Apple her zaman olduğu gibi yine yüksek fiyatlı ürünler ile karşımıza çıkıyor. Her iki cihazında fiyatı oldukça yüksek olup bu fiyata sahip olsanız bile bu cihazı desteklemek adına çeşitli aparatlara da sahip olmanız gerekebilir. 

 

 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ