Apple Podcast'dan yeni bir hareket - Haberler - indir.com

Apple Podcast'dan yeni bir hareket

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-17 15:00:02
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Donanım

Apple artık kullanıcıların Apple Podcast'lerinden podcast'leri Web'e yerleştirmelerine izin verecek. İçerik oluşturucular, dinleyiciler ve pazarlamacılar, platformdaki mevcut podcast'lerin herhangi bir bölümü için gömme kodları oluşturabilir. Yerleştirilmiş kodlar Apple podcast pazarlama araçları Web sitesinden veya Web'deki Apple Podcast Önizleme sayfalarından oluşturulabilir. Duyarlı bir oynatıcıdır ve genişliği mobil ve masaüstü düzenlerine uyacak şekilde otomatik olarak genişleyecektir.

Apple Podcast player, tek bir bölüm görüntüleyebilir veya birden fazla bölüm gösterebilir.

Apple Podcast player, tek bir bölüm veya birden fazla bölüm içeren bir gösteri görüntüleyebilir. Yerleştirilmiş oynatıcı, makalelerde ve sitelerde podcast'leri bulmayı ve dinlemeyi kolaylaştıracaktır – kullanıcılar podcast'i dinlemek için sayfadan ayrılmak zorunda kalmazlar. Oynatıcı, oynatma/duraklatma, 15 saniye geri sarma ve 30 saniye ileri sarma için gezinme seçeneklerine ve oynatma kontrollerine sahiptir. Mevcut zaman çizelgesi çubuğu, kullanıcıların parçaları atlamasına yardımcı olacaktır.

Google pays billions to Apple!Google pays billions to Apple!

Bir Apple Podcast kodu oluşturmak için Apple podcast pazarlama araçları sayfasını ziyaret edin. Arama çubuğuna gömmek istediğiniz podcast'in veya belirli bölümün adını yazın. Seçeneklerden gömmek istediğiniz şovu veya bölümü seçin ve Podcast oynatıcı kutusunun yanındaki bağlantıyı Kopyala veya Kopyala seçeneğini tıklayın. Sayfadan çıkmadan podcast'i gömülü podcast'ten doğrudan dinlemeye başlayabilirsiniz. İşte Embed'in neye benzediğine dair bir örnek.

Embed'in yüksekliği ve genişliği podcast oynatıcıda görülebilir. Kısa bir bağlantı oluşturmak için bir seçenek de var. Apple Podcast temsilcisi Zach Kahn tarafından tweet atıldığı gibi, Web'deki önizleme sayfasının sağ üst köşesindeki paylaş simgesine ve soldaki gömme sembolüne de tıklayabilirsiniz.

Müzik ve podcast akış hizmeti Spotify, yıllardır şovları ve bölümleri için gömmeler sunuyor ve Apple'ın nihayet yetişebileceği anlaşılıyor.

 



PAYLAŞ