Apple, Photos Uygulamasının Beta Sürümünü Yayınladı! - Haberler - indir.com

Apple, Photos Uygulamasının Beta Sürümünü Yayınladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Sadece iOS geliştiricilerine sunulan OS X 10.10.3 Beta versiyonuyla birlikte gelen iPhoto ve Aperture yazılımlarının yerini almaya hazırlanan Apple Fotoğraflar (Photos) uygulamasının Beta sürümü yayınlandı.

İlk bakışta sade görünümüyle dikkat çeken uygulama, yenilenen tasarımının yanı sıra artırılmış performansı ve daha iyi bulut senkronizasyon özelliği ile kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

Apple Photos

Apple Photos uygulamasıyla birlikte 5 GB'lık bulut depolama alanı ücretsiz sunulacak. Bun yanında Mac Depolama Alanını Optimize Et sseçeneği tam çözünürlüklü fotoğrafların ve videoların iCloud üzerinde depolanmasına imkan sağlayacak.

Apple Photos

Daha geniş düzenleme araçlarıyla birlikte gelecek olan Apple Fotoğraflar uygulamasında beyaz dengesi, ışık, pozlama, parlaklık ayarlama, kontrast ve daha pek çok fotoğraf düzenleme aracı bulunuyor. Ayrıca uygulamada filtrelerde olacak.

Şimdilik sadece geliştiricilerin kullanabildiği Fotoğraflar (Photos) uygulamasının İlkbahar aylarında tüm kullanıcılara sunulması planlanıyor.





PAYLAŞ