Apple Pencil patenti ile dikkatleri üzerine çekti - Haberler - indir.com

Apple Pencil patenti ile dikkatleri üzerine çekti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-20 11:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple’dan ilginç patentler görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirketin önemli aksesuarları arasında bulunan Apple Pencil tarafında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Henüz kısa süre önce yeni Apple Pencil patenti ile alakalı bazı bilgiler ortaya çıkan şirketin, şimdi ise ortaya çıkan detaylara göre tasarımcıların renk seçimi noktasında çok daha önemli bir noktaya geleceğini gösteriyor. Apple’ın patent başvuru içeriğinden anlaşıldığı kadarı ile kalemin arkasına, yeni bir ışıklı sensör dahil edecek gibi duruyor. Bu bölüm ile beraber ise gerçek hayattaki renkleri saptaman ve kullanmak mümkün olabileceği. Çizimi yapacak olan bir kullanıcı kağıt üzerindeki yer alan resim renklerini Apple Pencil ile dijital ortama çok daha doğru bir şekilde aktarabilecek.

Apple Pencil yenilikler ile gelebilir

Apple A14 işlemci performansıyla şaşırtacakApple A14 işlemci performansıyla şaşırtacak

Yeni kalemin uç bölümü yerine arka bölümüne böyle bir sensörün dahil edilmesi oldukça dikkat çekiyor. Ancak şuan için bu özelliğin yeni bir Apple Pencil ile gelebileceği düşünceleri bulunuyor. Bu durumlar ile beraber Apple’ın bu yeni özellikli Apple Pencil ürününü ne zaman sunup sunmayacağı ise belli olmuş değil. Ancak yakın zamanda sunulacak olan yeni iPad modelleri ile beraber söz konusu yeni teknolojiye sahip Apple Pencil kalemlerinde sunulması bekleniyor.

Apple Eylül ayında gerçekleştireceği lansman ile beraber yeni nesil iPhone modelleri ile beraber yeni bazı ürünlerini de sunması bekleniyor. Şuan için bilinenlerin bunlar olduğunu belirtelim.


Apple Siri nedeniyle milyon dolarlık yeni bir cezayla karşı karşıyaApple Siri nedeniyle milyon dolarlık yeni bir cezayla karşı karşıya
Apple Dünya Emojiler Günü şerefine yeni emojilerApple Dünya Emojiler Günü şerefine yeni emojiler

PAYLAŞ