Apple Pay Resmi Tanıtım Videosu - Haberler - indir.com

Apple Pay Resmi Tanıtım Videosu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-23 13:00:50
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Apple'ın bir süre önce belirli ülkelerde kullanıma sunduğu mobil ödeme sistemi Apple Pay için resmi tanıtım videosu yayınlandı. Haberimizden izleyebileceğiniz videoda Apple Pay'in üst düzey veri güvenliği vadeden Touch ID teknolojisi ön plana çıkarılıyor.

Son dönem akıllı cihazlar piyasasında giyilebilir teknoloji kadar mobil ödeme sistemleri de büyük paya sahip. Samsung, Google ve LG gibi teknoloji devlerinden sonra Apple da geçtiğimiz yıl iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ın tanıtımını yaptığı etkinlikte Apple Pay duyurarak mobil ödeme sektörüne giriş yaptı. 

Şimdilik American Expres işbirliğinde Amerika, Birleşik Krallık, Kanada ve Avustralya'da hizmete açtığı Apple Pay, kredi kart numarası, CVV ve şifre girmeye gerek duymadan direkt NFC terminali üzerinden üst düzey veri güvenliği sağlayan Touch ID doğrulaması ile ödeme hizmeti sunuyor. 

2016 yılı içerisinde İspanya, Hong Kong ve Singapur'da hizmete açılacağı bilgisi verilen Apple Pay'in ülkemize ne zaman geleceği henüz bilinmiyor. Apple Pay'in hazırlanan resmi tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Apple Pay Tanıtım Videosu


PAYLAŞ