Apple Para Yükleyenlere %10 Bonus Verecek - Haberler - indir.com

Apple Para Yükleyenlere %10 Bonus Verecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-11 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Zaman zaman Apple cephesinden çeşitli indirim ve fırsatları görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise sadece 14 Mart’a kadar geçerli olan bir bonus fırsatı kullanıcılara sunuldu. Apple tek seferlik için hesabına banka veya kredi kartı kullanarak para yükleyen kullanıcılarına yüzde 10’luk bir hediye bonus verecek. Bildiğiniz üzere Apple ID ile hesabınıza para eklemek oldukça basit işlemlerden geçiyor. Ayarlar bölümünden iTunes ve App Store bölümüne eriştikten sonra Apple ID ile giriş yaparak gelen ekranda para yükleme bölümünü göreceksiniz. Yüklenen paraya göre kazanılan bonus miktarı da değişecektir. Bu noktada bonus sınırı 200$ olurken hesabınıza 10$ gibi bir rakam yüklerseniz 1$, 100$ yüklerseniz ise 10$ gibi bir bonus miktarı kazanacaksınız.

Apple İçin Bonus Fırsatı Başladı

Türkiye İçin Apple'dan Büyük İndirimTürkiye İçin Apple'dan Büyük İndirim

Aynı durum masaüstü iTunes kullanıcıları için de geçerli olurken kullanıcılar Hesap bölümüne eriştikten sonra Apple ID hesabım adlı bölümden para yükleme özelliğini kullanabilirler. Telefonunuz üzerinden bir para yükleme gerçekleştiriyor iseniz, paralo ve Touch ID gibi güvenlik seçenekleri sizlere sunulacaktır. Ancak masaüstü tarafında herhangi bir güvenlik onayının olmadığını belirtelim.  Apple’ın bu kampanyası 14 Mart tarihine kadar devam ederken sadece tek seferlik bir işleme izin verilecek. Bir dahaki para yüklemesinde bonusun aktif olmayacağını belirtelim.

Apple, Google'ın iOS lisansını iptal etti

Apple’ın kullanıcılara sunmuş olduğu bu fırsatı değerlendirmeniz için 14 Mart tarihine kadar zamanınız bulunuyor. Sizde elinizi çabuk tutarak hesabınıza yükleme gerçekleştirebilirsiniz.  


Apple'dan Kullanıcıların Aklını Başından Alacak Ürünlerin Geldiği Haberini Tim Cook VerdiApple'dan Kullanıcıların Aklını Başından Alacak Ürünlerin Geldiği Haberini Tim Cook Verdi
Tim Cook’a Donald Trump Tim Apple derse!Tim Cook’a Donald Trump Tim Apple derse!

PAYLAŞ