Apple özel etkinliğinde tanıtılan tüm ürünler - Haberler - indir.com

Apple özel etkinliğinde tanıtılan tüm ürünler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-16 21:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji devi Apple’ın dün akşam saatlerinde gerçekleştirmiş olduğu etkinlik ile beraber yeni teknoloji ve ürünlerini tanıttı. Apple’ın gerçekleştirmiş olduğu etkinlik kapsamında en merakla beklenen ürün iPhone 12 olsa da, cihaz tanıtımı gerçekleşmedi ve bekleyenler hayal kırıklığına uğradı. Sizlere bu içeriğimizde Apple’ın lansman kapsamında neler tanıttığına bakacağız. Apple canlı etkinliğinde başlıca Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE cihazları ile beraber Apple Fitness Plus ile yeni nesil iPad Air modeli tanıtıldı. Meraklıların heyecanla izlediği etkinlik, büyük izleyici kitlelerine erişirken iPhone 12 en beklenti içeren ürünlerden birisi oldu.

Apple özel canlı yayınında neler tanıtıldı?

Samsung'dan Apple'a katlanabilir iPhone odaklı büyük destekSamsung'dan Apple'a katlanabilir iPhone odaklı büyük destek

Türkiye saati ile 20.00’da başlayan etkinlikte başlıca Tim Cook gözüktü ve Apple Watch Series 6 ile tanıtım başladı. Her yıl gerçekleştirilen bu etkinlik bu yıl COVID-19 salgını sebebiyle online olarak gerçekleştirildi. Geçmişte olduğu gibi yeni iPhone bu yıl da beklendi. Ancak Apple’ın pandemi sürecinden ötürü tanıtım takviminde farklılık oldu. Bu noktada iPhone 12’nin tanıtılmama olasılığı da bulunurken, o olasılık gerçekleşmiş oldu.

Apple etkinliğinde yeni nesil iPhone gelmezken, Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, Apple Fitness Plus ve yeni iPad Air modelleri tanıtıldı. Rakip amiral gemisi markalar en güçlü akıllı telefonlarını sunarken, Apple’dan henüz hamle gelmiş değil. Ancak Ekim ayı içinde Apple’ın yeni iPhone 12 ailesini tanıtması bekleniyor.


iPhone 12 Pro kasası video ile ortaya çıktıiPhone 12 Pro kasası video ile ortaya çıktı
Düşük fiyat ve makul özellikleriyle karşımıza çıkan iPhone SE 3Düşük fiyat ve makul özellikleriyle karşımıza çıkan iPhone SE 3

PAYLAŞ