Apple Online Store Türkiye Açıldı - Haberler - indir.com

Apple Online Store Türkiye Açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

store.apple.com/tr adresi üzerinden erişebileceğiniz Apple Türkiye online mağazasına ilk girişinizde sizi Apple ürünleri ile süslenmiş bir Türk çay bardağı motifli ''her zaman bekleriz'' mesajı karşılamakta ve mağazaya giriş yapmanız sağlanmaktadır.

Online mağaza üzerinde yaptığımız incelemeler sonucunda edindiğimiz ilk izlenimlerden öne çıkan ve dikkatimizi çeken sitenin yurt dışı mağazalarında olduğu gibi Mac, iPhone, iPad ve iPod cihazlarınızın satışının yapıldığı gibi aynı zamanda aksesuar kategorilerinde de ürün satışlarının yapılması oldu. Resmi olarak iPhone 5S ve iPhone 5C' nin de alıcılara sunulduğu mağazada daha ilk günden site üzerinden orijinal Apple ürünleri ile aksesuarlarının satışının yapılması da bizim için mutluluk verici bir gelişme oldu.

Mağazada bir diğer dikkatimizi çeken unsulardan olan ücretsiz ürün gönderimi ve ücretsiz ürün iadesidir. Apple tarafından ücretsiz gönderimler için belirlenen alt limit KDV dahil olmak üzere 235 Tl olmakla beraber ayrıca satışlar havale ile ya da kredi kartına 12 ay taksit imkanı ile de yapılmaktadır. Mağaza havale ile yapılan satın alımlara ise %4 indirimde uygulamakta.

Şu andan itibaren Apple Store Türkiye mağazası üzerinden online olarak Apple ürünlerinden tercih ettiğinizi satın alabileceğiniz gibi 2.063 Tl' den başlayan fiyatlar ile iPhone 5S ve 1775 Tl' den başlayan fiyatlar ile de iPhone 5C cihazları satın alabilirsiniz.

Türkiye'deki Apple Online Store'u store.apple.com/tr adresinden hemen ziyaret edebilirsiniz.

 





PAYLAŞ