Apple One servisleri için bekleyenler hayal kırıklığına uğradı - Haberler - indir.com

Apple One servisleri için bekleyenler hayal kırıklığına uğradı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-15 21:30:04
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın dün akşam saatlerinde gerçekleştirmiş olduğu etkinlik ile beraber iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max ve iPhone 12 mini modelleri resmi olarak tanıtıldı. Bu modellerin tanıtımı ile beraber ise Apple’ın geçtiğimiz ay tanıtmış olduğu yeni servisi Apple One hizmetinin nasıl bir sistem ile çalışacağı merak konusu olmuştu. Hi Speed etkinliği ile beraber Apple’ın yeni servisine yönelik bir bilgi verilmezken, yeni nesil donanım cihazları gördük. Başlıca yeni iPhone 12 ailesi dikkatleri çekerken, şirketten ayrıca yeni bir Apple Homepod Mini modelinin tanıtıldığını gördük.

Günümüzde tanıtım etkinlikleri öncesinde sıkça sızıntı haberleri geliyor. Bu özelliklerin birçoğu iddialar olarak karşımıza çıkarken, bu tarz iddiaların yüksek oranda doğruluğu da dikkat çekiyor.

Epic Games ve Apple davası için ara kararEpic Games ve Apple davası için ara karar

Apple One servisi için beklentiler suya düştü

Apple’ın bu yeni Apple One adlı paketinde 6 adet uygulama bulunuyor. Apple TV Plus, Apple Music, Apple News, Apple Arcade, Fitness Plus ve iCloud kapsamında oldukça kolay bir şekilde bu servisler paket kapsamında kullanılabiliyor. Bu pakette yer alan uygulamaları 1 ay boyunca ise ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. iPhone 12 serisinin sıra HomePod mini modelini de tanıtan Apple, bu cihaz sonrasında Apple One servisini tanıtması beklendi. Ancak yine istenen olmadı ve Time Files etkinliğinde de yine bu servisten bahsetmedi.

Apple’ın gerçekleşen Hi Speed etkinliğinde donanıma ağırlık verildiği gözüküyor. Bakalım şirket Apple One servisini ne zaman öne çıkartacak göreceğiz.


Apple, iPhone 12 serisi için 5G’yi seçtiApple, iPhone 12 serisi için 5G’yi seçti
Apple kulaklığında indirime gittiApple kulaklığında indirime gitti

PAYLAŞ