Apple News'e Abonelik Servisi Geliyor - Haberler - indir.com

Apple News'e Abonelik Servisi Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-28 11:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Yazılım

iOS 12.2 beta güncellemesi ile beraber ortaya çıkan bazı görüntülere bakıldığında Apple News, içerisine abonelik servisi getirmeyi planlıyor. Peki neden Apple News'e abonelik servisi geliyor?

Apple sürücüsüz otomobil teknolojisinde, duraklama dönemine mi geçiyor?

Musish İle Apple Music'i Masaüstünüzde DinleyebileceksinizMusish İle Apple Music'i Masaüstünüzde Dinleyebileceksiniz

Apple News Abonelik Seçenekleri Nasıl Olacak?

Apple'ın haber uygulaması olan Apple News, kısıtlı bir bölgede aktif olmasına rağmen kullanıcıların beğenisini oldukça kazanmış durumda. Bu durumun farkında olan Apple, farklı özellikler ile uygulamasını geliştirmeye devam ediyor. Daha öncede haber uygulamasının abonelik servisi ile ilgili bazı sızıntılar olmuştu. Fakat ortaya çıkan görüntüler sonucunda bu özelliğin geleceği garantilendi. Firmanın dizi, müzik ve film hizmetlerine oldukça benzeyen haber uygulaması Apple News, içerisine ekleyeceği abonelik servisine abone olarak haber ve dergileri takip edebileceksiniz.

Hatta bazı kaynaklara göre Apple'ın müzik, film, dizi ve haber uygulamalarını bir araya getirecek bir abonelik sistemi geliştirdiği söyleniyor. Bu abonelik seçenekleri sayesinde bir miktar para ödeyerek tüm Apple servislerine üye olabileceksiniz. Yeni abonelik özelliği şu anlık iOS 12.2 işletim sisteminin beta sürümünde yayınlanıyor. Bu özelliği geliştiriciler görebiliyor. Zaten özellikte bu şekilde keşfedildi. Hizmetin ismi ise, "Apple News Magazines" olacak. Apple'ın bazı diğer uygulamaları gibi bu uygulama da iTunes Store hesabı ile ilişkilendirebilecek. 

Yeni abonelik özelliğinin ne zaman kullanıcılara sunulacağı bilinmiyor. Fakat testlerin başladığının bilinmesi Mart ayında düzenlenecek olan bir etkinlikte tanıtılabileceğini düşünüyoruz. Ayrıca Apple'ın tüm hizmetlerini içeren toplu abonelik paketleri de bu etkinlikte ortaya çıkması bekleniyor. 


Apple Yeni iPhone Modeli İle Dizüstü Bilgisayar ÇalıştıracakApple Yeni iPhone Modeli İle Dizüstü Bilgisayar Çalıştıracak
Apple 12. Kere Dünyanın En Beğenilen Markası Olmayı BaşardıApple 12. Kere Dünyanın En Beğenilen Markası Olmayı Başardı
Apple, iPhone Fotoğraflarını Yarıştıracak!Apple, iPhone Fotoğraflarını Yarıştıracak!

PAYLAŞ