Apple News+ Tanıtıldı, İşte Yenilikler - Haberler - indir.com

Apple News+ Tanıtıldı, İşte Yenilikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-27 11:16:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dün akşam itibariyle Apple’ın Şov Zamanı Etkinliği gerçekleşti ve etkinlik kapsamında Apple’ın birçok yeni servisini görmüş olduk. Etkinlikten bir süre önce yeni iMac, AirPods ve iMac gibi modellerini gördüğümüz şirket daha sonra ise etkinlik ile beraber yeni abonelikli servislerini tanıtmış oldu. Sahne alan Tim Cook ilk olarak yeni Apple News servisini tanıtarak başladı. Bizde sizlere bu içeriğimizde tanıtılmış olan Apple News detaylarından ve yeniliklerinden bahsedeceğiz.

Yenilenmiş Apple News Karşımızda

Apple yeni haber servisi için The Wall Street Journal ile anlaştıApple yeni haber servisi için The Wall Street Journal ile anlaştı

Her ay milyarlarca haberin yer aldığı Apple News platformuna artık dergilerin eklendiğini görüyoruz. 300’e yakın derginin animasyonlu olarak bulunacağı platform tasarımı ile dikkat çekecek. Bu yeni haber uygulamasında kullanıcıların ellerindeki cihazı ile birçok bilgiye ve habere kapsamlı bir şekilde ulaşılması hedefleniyor. Bu söz konusu haberler için tek kaynak olma hedefi olan marka, yeni Apple News+ ile hizmetini biraz daha iyileştirmiş olacak.

Aile paylaşım özelliğine de sahip olacak olan Apple News+ aylık 9.99 dolarlık bir abonelik ücretine sahip olacak. Apple İnternet Yazılım ve Hizmetleri Müdürü Eddy Cue tarafından güvenilir kaynaklardan gazetecilik yapacaklarını ve güzel tasarıma sahip dergiler ile kullanıcılara hitap edeceklerini dile getiriyor. Abonelik ücretlerinin yarısı yayıncılara kalacakken kalan yarısı ise Apple’a kalacak. Bakalım yeni Apple News+ haricinde birçok yeni servisini duyuran Apple, bu yeni servisler ile nasıl bir çıkış yakalayacak göreceğiz.  


Microsoft, Apple MacOS için Antivirüs Yazılımı ÜrettiMicrosoft, Apple MacOS için Antivirüs Yazılımı Üretti
Huawei CFO'su Apple ürünlerini tercih ediyorHuawei CFO'su Apple ürünlerini tercih ediyor

PAYLAŞ