Apple News Plus Nasıl Kullanılır? - Haberler - indir.com

Apple News Plus Nasıl Kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-03 23:02:04
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Apple, gerek akıllı cihazları gerek tabletleri ve diğer ürünleri ile kullanıcı kitlesini adım adım genişleten şirket farklı tarzlarda hizmetler ile de kullanım alanlarını yaygınlaştırmaya devam ediyor. Apple geçtiğimiz günlerde Apple News+ servisi ile oldukça geniş kitleleri etkisi altına başarmıştı. Apple News+, 300'den fazla derginin içinde yer aldığı aylık abonelik sistemi doğrultusuna çalışan özel bir verimlilik uygulamasıdır. Geniş dergi seçenekleri ile her türden okuyucuya hizmet etmeyi başaran Apple News+ hizmeti şu an için maalesef ülkemizde kullanıma sunulmayacak. Fakat yazımızda yer vereceğimiz yöntem sayesinde Apple News +'ı Türkiye'den de yasal olarak kullanabilirsiniz. 

Geçtiğimiz ay gerçekleşen Apple Özel Etkinliği'nde resmi olarak tanıtılan Apple News+ servisi; Amerika, Kanada, İngiltere ve Avustralya’da kullanıma sunulacağı hakkında bilgi verilmişti. Fakat bahsedeceğimiz yöntem sayesinde Apple News+ hizmetini bu ülkeler dışında Türkiye’de de kullanmak mümkün olacak. Apple News+ uygulamasından Türkiye'de de faydalanmak için aşağıdayer vereceğimiz adımları takip eerek bu özelliği aktif hale getirebilirsiniz. 

Apple News+ Tanıtıldı, İşte YeniliklerApple News+ Tanıtıldı, İşte Yenilikler

Apple News+ Türkiye’de nasıl kullanılır?

- iPhone akıllı cihazınızdan Ayarlar sekmesine gidin, ardından Genel - Dil ve Bölge seçeneklerini takip ederek ilerleme kat edin. 

- Bu alanda isebölge sekmesine tıklayın. 

- Mevcut gözüken bölgenizi; Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Kanada veya Avustralya olarak değiştirin.

- Ardından Dil ve Bölge ayarlar kısmına geri dönün. 

- Bu bölümse ise iPhone Dili seçeneğine tıklayın.

- Açılan ekrandan iPhone dilinizi İngilizce veya İngilizce (UK) olarak değiştirin.

Akıllı cihazınızı bu adımlar ile Apple News+ servisinden faydalanabilir hale getirebilirsiniz. Kendi zevkleriniz doğrultusunda akıllı cihazınızı verimli hale getirmek ve çeşitli hizmetlerden kolaylıkla faydalanmak adına sizde çeşitli yöntemlerden faydalanabilirsiniz. Yukarıda yer alan işlemleri gerçekleştirdikten sonra Apple Store'dan Amerika bölgesine ait bir hesap oluşturun.Bu şekilde hesabınız yurt dışında gözükecektir. Apple Store üzerinden hesap oluşturmadan önce çeşitli sitelerde satılan dolar bazında iTunes hediye kartı satın alın. 10 dolarlık iTunes hediye kartı 1 aylık işinizi görecektir. Daha sonra bu hediye kartını Amerika hesabınıza tanımlamayı unutmayın.

Yazımızda yer verdiğimiz tüm adımları gerçekleştirdikten sonra Apple News+ servisini aylık 55 TL ödeyerek kullanabilirsiniz. Okuma zevklerinize göre çeşitlilik sunan bu hizmetten biraz pahalı da bu şekilde faydalanabilirsiniz. Gelişmiş düzeyde seçenekleri, birbirinden farklı dergi aboneliği ve aynı zamanda kusursuz hizmet için eğer isterseniz sizde Apple News+ uygulamasından faydalanabilirsiniz. Servisinde aylık ücreti 55 TL olduğu için biraz pahalı bir hizmet olarak görülse de 300 adet dergiyi 55 TL okumak aslında pek de pahalı değildir. Dergi okumaktan keyif alıyor ve bu konuda çeşitlilikten faydalanmak isterseniz sizde belirlenen yöntemler doğrultusunda uygulamanın içeriklerinden faydalanabilirsiniz. Apple News+ servisi elde edilen bilgilere göre uzun süre daha Türkiye'de kullanıma sunulmayacak. Akıllı cihazınızı bu şekilde kaliteli bir servis ile verimli hale getirmek isterseniz Apple News+ uygulamasından faydalanabilirsiniz. 

 



PAYLAŞ