Apple News 90 Milyon'la Okuyucu Rekoru Kırdı! - Haberler - indir.com

Apple News 90 Milyon'la Okuyucu Rekoru Kırdı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-26 14:45:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Apple'ın başarılı haber servis uygulaması başarıdan başarıya atlamaya devam ediyor. İlk olarak iOS kullanıcıların hayatına iOS 9 ile giren Apple News uygulamasının yeni rekor okuyucu sayısına ulaştığını açıkladı.

Tam 90 milyon okuyucuya ulaştı!

New York Times gazetesinde yer alan habere göre, Apple News uygulamasının 90 milyon okura ulaştığı belirtiliyor. Açıklanan verilerden de anlayacağımız üzere, uygulamanın hizmette olduğu ülkelerdeki insanlar tarafından sevilerek kullanıldığını anlamaktayız. Apple'ın başarılı haber servis uygulamasında ortalama bir haberin en az 1 milyon kişi tarafından düzenli bir halde okunduğu da belirtildi. Oldukça başarılı bir sisteme sahip olan News uygulamasında ayrıca kesinlikle yalan haberlere yer verilmiyor.

Apple'da kayıtlı bilgiler nasıl indirilir?Apple'da kayıtlı bilgiler nasıl indirilir?

Apple mühendisleri tarafından geliştirilen algoritmalar sayesinde, Apple News üzerindeki haberlerin doğru olup olmadığını kolaylıkla tespit edip yayınlanabiliyor.

Ülkemizdeki kullanıcılar tarafından Apple'ın popüler haber akışı uygulamasının kullanıma sunulup sunulmayacağı da merak ediliyorken, ayrıca uygulamaya ilerleyen zamanlarda yeni özelliklerin ekleneceği de New York Times gazetesindeki haberde belirtiliyor.

Yakın gelecekte karşımıaz çıkacak News uygulamasına abonelik sistemi de eklenecek. Yeni gelecek abonelik sistemiyle kullanıcılar belirli gazetelere abone olup, takip edebilecekler. Henüz bu özelliğin ne zaman karşımıza çıkacağı konusunda anlık olarak bir resmi açıklama yok.


Apple firmasına olan ilgi gün geçtikçe azalıyor mu?Apple firmasına olan ilgi gün geçtikçe azalıyor mu?
Apple Servisi Olmayan Sorunlar Çıkartıp Fazladan Para mı Alıyor?Apple Servisi Olmayan Sorunlar Çıkartıp Fazladan Para mı Alıyor?
Apple Watch 4 ile MacOS’ta oturum otomatik olarak nasıl açılır?Apple Watch 4 ile MacOS’ta oturum otomatik olarak nasıl açılır?

PAYLAŞ