Apple News+ 2 yeni ülkeye daha geliyor - Haberler - indir.com

Apple News+ 2 yeni ülkeye daha geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-01 14:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın yeni yayın aracı olan Apple News+ bu yılın başları ile beraber duyurulmuştu. Bu servis kullanıcılarına aylık 10 dolar ödemesi karşılığında hizmet verecek ve içerisinde yüzlerce haber seçeneği sunacak. Bu servis yılın başında duyurulmasından sonra Kanada ve Amerika Birleşik Devletler’nde bir öncesinde hizmete geçmişti. Şimdi ise Apple bu hizmeti daha geniş kitlelere sunmak için yeni bir hamlede daha bulundu. Öyle ki Apple News+ şimdi Avustralya’da ve İngiltere’de kullanılabilecek. İçerisinde oldukça fazla gazetenin ve derginin yer aldığı bu iki ülke için Apple News+ servisi Pazartesi ile beraber yayın hayatına başlamış olacak.

Apple News+ Yeni Ülkelere Açılıyor

Disney CEO’su: Steve Jobs ölmeseydi Apple ile birleşmiştikDisney CEO’su: Steve Jobs ölmeseydi Apple ile birleşmiştik

Birleşik Krallık’ta aylık 9.99 pound fiyat etiketine sahip olurken, Avustralya’da ise aylık 14.99 gibi bir fiyat ödenecek. Diğer yandan her iki ülkenin kullanıcıları için uygulamanın bir aylık deneme sürümü seçeneği de yer alacak. Avustralya kullanıcılarına baktığımız zaman The Australian, The Advertiser, Elle, The Daily Telgraph, Australian Women’s Health, Harper’s Baazar Australia ve GQ gibi servislere erişilebilecek. İngiltere kullanıcıları ise Elle UK, The Times, Cosmopolitan IK ve FourFourTwo gibi seçeneklerden daha fazlasına erişim sağlayabilecekler. Bazı ABD merkezli gazetelerinde serviste yer alması bekleniyor.

Bu yılın duyurulan önemli Apple servislerinden birisi olan Apple News+ şirketin önemli hamlelerinden birisi olarak gözüküyor. Ayrıca Apple TV+ ve Arcade servisleri de bu noktada önemli içeriklere sahip olarak geliyorlar.


Kullanıcıların kredi kartı bilgilerini gösteren kritik Apple ID hatasıKullanıcıların kredi kartı bilgilerini gösteren kritik Apple ID hatası
Apple tvOS 13 ile gelen yeni özelliklerApple tvOS 13 ile gelen yeni özellikler

PAYLAŞ