Apple, Netflix'e Rakip Olmaya Hazırlanıyor - Haberler - indir.com

Apple, Netflix'e Rakip Olmaya Hazırlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 09:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Apple, bir süredir Netflix'e benzer bir hizmet üzerinde çalışıyordu. Fakat bugüne kadar konu ile ilgili bir açıklama yapmayan Apple, üzerinde çalıştığı platformun nasıl özelliklere ve nasıl bir tasarıma sahip olacağı konusunda kullanıcıları meraklandırdı. Fakat firmaya yakın kaynaklara göre Apple'ın bu platform yakın zamanda tüm dünyaya açılacak.

Tim Cook, Türkiye'de iPhone Fiyatlarının Düşeceğini Açıkladı

Apple, Geliştiricilere Toplamda 120 Milyar Dolar Ödemiş!Apple, Geliştiricilere Toplamda 120 Milyar Dolar Ödemiş!

Apple, Netflix'e Rakip Olmaya Hazırlanıyor

Son yıllarda çevrimiçi dizi ve film platformlarının popüler olması nedeniyle birçok şirket bu servise benzer servisler üzerinde çalışmaya başlamıştı. Hiç beklemediğimiz cepheden, Apple'dan bile bu servislere benzer bir servis üzerinde çalıştığı haberleri gelmişti. Fakat Apple, bu zamana kadar platform ile ilgili hiçbir açıklama yapmadı. Şimdi de Apple'a yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre bu platform birkaç ay sonra hizmete sunulabilir.

Apple'ın içerik sağlayıcılar ile görüşüp, anlaşma yaptıktan sonra bu platformu duyuracağı tahmin ediliyor. Apple'ın yeni platformunun ismi henüz belirlenmedi. Fakat bu servisi Apple, Nisan ayı gibi ilerleyen zamanlarda tanıtabilir. Şirketin bu serivisi iPhone, iPad, Apple TV gibi cihazlarda önceden yüklü olarak gelecek. Apple'ın kendi sunduğu içeriklere herkes bedavadan ulaşabilecek. Diğer bir taraftan ise içerik üreticilere ait içerikler ücrete tabi tutulacak. Bu hizmetin ilk olarak ABD tarafında hizmete gireceğini tahmine diyoruz. Daha sonrasında ise 100 ülkeye ulaşması bekleniyor. Henüz bu servis hakkında resmi bir açıklama bulunmasa da Apple'a yakın kaynaklar tarafından bilgiler gelmeye devam ediyor.


Apple sürücüsüz otomobil teknolojisinde, duraklama dönemine mi geçiyor?Apple sürücüsüz otomobil teknolojisinde, duraklama dönemine mi geçiyor?
Fuchsia için Google'dan Apple'a transfer çalımı!Fuchsia için Google'dan Apple'a transfer çalımı!
Apple'ın Yeni Ürünleri, iOS 12.2 Kodlarında Ortaya ÇıktıApple'ın Yeni Ürünleri, iOS 12.2 Kodlarında Ortaya Çıktı

PAYLAŞ