Apple müzik uygulamasına güncelleme getirdi! - Haberler - indir.com

Apple müzik uygulamasına güncelleme getirdi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-23 12:55:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Donanım

Apple iOS işletim sistemi kullanan akıllı cihazları ve MacBook Pro için özel olarak yayınladığı müzik programları bulunuyor. Apple'ın iOS için yayınladığı müzik programı olarak ise GarageBand uygulaması biliniyor.

Hem iPad serisi için hem de iPhone serisinde kullanılan müzik düzenleme uygulaması geçtiğimiz günlerde ise Apple tarafından güncellendi. Üstelik sadece bu uygulamada da değil bunun dışında MacBook serilerinde kullanılan Apple müzik programı Logic Pro X serisi de güncellemeler aldı. Ses efektleri oluşturmak, ritimler oluşturmak ve müzik dosyalarını düzenlemek için kullanılan birçok Apple müzik uygulaması Apple kullanıcılarının çok kolay bir şekilde müzik dosyalarını düzenlemelerini ve yeni müzik dosyaları oluşturmasını sağlıyor.

Müzik Uygulaması:MacBook Pro

Müzik dosyalarını Touch Bar üzerinden kontrol edebilme, düzenlemeleri yine Touch Bar üzerinden yapabilme gibi ekstra özellikler geliyor. Bunun dışında artık program iOS uyumlu hale getirilmiş durumda.  Güncellemeleri ile artık Touch Bar özelliklerini de kullanabilecek olan programın fiyatı ise biraz daha fazla.

iOS için Apple müzik uygulaması 12 TL civarındayken MacBook Pro uygulamasının ise 530 TL civarında.

Apple'da Müzik Düzenleme Uygulamaları Yenileniyor

İlk olarak markanın iOS müzik uygulaması için yayınladığı güncellemeden bahsedelim.

Bu güncelleme ile Apple öncelikler dokunmatik ekranda kullanılan müzik aletlerinin sorunlarına odaklanmış. Daha kolay kullanılabilecek hale gelen bu uygulamanın bir diğer yeniliği de uygulamaya yeni ses algılama teknolojileri getiriyor. Müzik aletlerinin bu şekilde sesinin çok daha iyi algılanmasını sağlayan Apple'ın bunun dışında hem müzik aleti sayısını arttırdığı hem de yeni miks efektleri sunulduğu da belirtiliyor.

 





PAYLAŞ