Apple Müzik, klipler için ayrı bir bölüm oluşturdu - Haberler - indir.com

Apple Müzik, klipler için ayrı bir bölüm oluşturdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-01 19:21:03
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Apple, İOS 11.3 güncellemesi ile birlikte Apple Music' te kendi videolarını kendi uygulamasında yayınlayacağını duyurdu. Apple bu adımı yeni sürümünü herkese açık olarak yayınlamadan önce gerçekleştirdi. Müzik videoları , müzik uygulamasındaki " göz atma" sekmesinin altında bulunuyor.

 Bu hizmetle birlikte artık yeni bir müzik video izleme platformuna sahip olacaksınız. Apple Müzik sayesinde tıpkı Youtube' de olduğu gibi istediğiniz müziği aratarak müziğe ait klibi de izleyebileceksiniz.

Apple Müzik, abonelik hizmetinin başlatılmasından bu yana abonelerine müzik videolarına erişim hakkı tanıdı. Yeni eklenen özellikler ile müzik videolarına daha önem vermek amacı ile yapılan adım ile bugünün en hit şarkılarını bulabilir ve listedeki pop şarkıların video oynatma listelerine ulaşma imkanına sahip olabilirsiniz. Apple Müziğin " Her yerde mevcut olan en iyi müzik klipleri izleme deneyimi'  sloganı ile çıktığı bu özellik insanları Youtube ya da diğer klip izleme sitelerinden bu uygulamaya çeker mi bilinmiyor.

Apple Müzik, diğer müzik programları gibi önerilerinize göre dinleme geçmişinize bağlı olarak müzik zevkinize göre şarkılarınızı kişiselleştiriyor ve önünüze sunuyor. Yeni müzik videoları bölümü herkese açık bir özellikte olacak ancak Apple, bu videoları yanlızca Apple Müziğin ücretli abonelerinin bu hizmetten yararlanabilmesine izin verecek. Abone olmamanız durumunda bu özelliği kullanmak istemiyorsanız İOS ayarlarından " Apple Müziği Göster " seçeneğini değiştirebilir ve bu özelliği devre dışı bırakabilirsiniz.





PAYLAŞ