Apple müşterilerinin davranışına göre hizmet veriyor - Haberler - indir.com

Apple müşterilerinin davranışına göre hizmet veriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-19 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın sahip olduğu müşteri hizmetlerine yönelik önemli bir iddia ortaya sunuldu. Eski bir Apple çalışanı olduğu belirtilen kişi tarafından çalışanların kullandığı insiyatif anlatıldı. Apple çalışanlarının sahip olduğu tavır hakkında eski bir Apple personeli, ilginç iddialar ortaya attı. Çalışan bir TikTok videosu ile çalışanların iyi davranan müşterilerinin sürpriz ve sevindirme programından faydalanmasını sağladığını iddia etti. Eski bir Apple Store çalışanı tarafından TikTok paylaşımı ile perakende çalışanlarının müşterileri şaşırtmak ve onları memnun etmek için özel bir programını ortaya çıkardı. Apple Insider kaynaklı habere göre TikTok kullanıcısı Tanicornerstone, sadece çalışanların bildiği sırlar ile bir video paylaşımı gerçekleştirdi. Özel müşterilere uygulandığını iddia eden programı açıkladı.

Apple çalışanlarının müşteriye tavrı fark ediyor mu?

Apple'dan A14X işlemcili yeni iPad modelleri geliyorApple'dan A14X işlemcili yeni iPad modelleri geliyor

Video içinde eski bir Apple çalışanı olduğunu belirtirken, çalışma deneyimini etkileyen bir şeyin kaba müşteriler olduğunu belirtti. İddialara göre çalışanlara karşı kaba bir tutuma sahipseniz, probleminizin nihayetinde çözülecek olsa da, perakende çalışanın iyimserliğini göremiyor ve Apple çalışanlarının sürpriz programından yararlanamıyorsunuz. Ayrıca her personelin, çalışana karşı kibar müşteriler için normal hizmetin ötesinde kullanılabilecek sürpriz ve sevindirme inisiyatifi bulunuyor. Bu tarz durumlar ile de çok fazla karşılaştığını belirtiyor.

İddialara göre Apple kullanıcıları su teması gören akıllı telefonları getiriyordu. Garanti kapsamında olmayan bu cihazlar değiştirilemiyordu. Ancak personele olan karşı nazik müşteriler için personeller, bu kuralı esneterek sevindirme inisiyatifini kullanıyorlar. Sonuç itibariyle ise müşteriler hizmetini ücretsiz olarak alıp oradan mutlu ayrılabiliyorlardı. Gelen yorumlarda müşteriler ve eski başka Apple çalışanları tarafında da doğrulanmış oldu. Ancak bazıları Apple’ın böyle bir politikaya sahip olmadığını iddia etti. TikTok’ta bu video 114 bin beğeni alırken, 877 yorum yapıldı. Böyle bir politikanın olup olmadığı ise henüz netleşmiş değil.


Apple sahte ürünlere savaş açtıApple sahte ürünlere savaş açtı

PAYLAŞ