Apple Music'te iPhone ile çekilmiş özel klipler yer alacak - Haberler - indir.com

Apple Music'te iPhone ile çekilmiş özel klipler yer alacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-11 16:33:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

ABD merkezli teknoloji devi Apple, müzik platformu için bir yenilikle kullanıcıların karşısında. Apple Music’te bundan böyle her ay sanatçıların iPhone ile çekilmiş özel video kliplerin yer alacağı Pusula Stüdyo programı başlıyor.  

Türkiye’de yerelleşme adına önemli işlere imza atan Apple Music, Pusula Stüdyo adını verdiği yeni bir programla yenisini eklemeye hazırlanıyor. Yeni format içerisinde sadece iPhone ile çekilen video kliplere yer verilecek. 

Amazon Music, Apple Music'e kafa tutuyorAmazon Music, Apple Music'e kafa tutuyor

Apple’ın yeni piyasaya sürmüş olduğu Pusula radyo programı aslında 2017 senesinde Karnaval Müzik platformunda sanatçılarla özel olarak yapılan röportajları kapsayan ve toplamda 260 sanatçının röportajını kapsayan bir projeydi. Bugün Apple Music ve Karnaval ortaklığıyla yeniden doğan Pusula Stüdyo programını Yalçın Birgol yönetecek. 

Plus Stüdyo’da her ay yeni sanatçılar yer alacak! 

Her ay Türkiye’nin müzik sahnelerinin yükselen ve sevilen isimlerinin özel performanslarını gündeme getirecek olan programda özel olarak tasarlanan stüdyodaki tüm videolar iPhone ile çekilecek ve dinleyicilere sevdiği müzisyenlerin şarkılarına erişim imkanı tanıyacak. 

Sütdyo Pusula’da özel sahne temasında uygun olarak 360 derece dönebilen motorlu sahne ve sahnenin çevresinde neon LED ışıklarla süslenen bir tasarım siyah zemin üzerine yerleştirilmiş. Sanatçıların performanslarının ön plana çıkarılmasında yardımcı olacak bu tema aynı zamanda eşsiz videolar içinde ortam hazırlayacak. 

Apple müzik uygulamasına güncelleme getirdi!

Her ay farklı konukların yer alacağı Pusula Stüdyo’da videoların yanı sıra Pusula Radyo programında da sanatçılarla özel röportajlar yer alacak. Bunun yanı sıra Pusula Radyo’nun listesi her hafta güncellenecek ve bu sayede dinleyiciler güncel olarak farklı sanatçıları ve yeni çıkan şarkıları dinleyebilecek. 

Apple Music ve Karnaval ortaklığıyla hayat bulan Pusula Stüdyo’nun ilk konuğu ise “Kim” şarkısı ile Feride Hilal Akın olacak. Dijital dünyada kendine özgü müziği ile büyük bir çıkış yakalayan Feride Hilal Akın’ın iPhone ile çekilecek olan özel performansı sadece Apple Music ile Karnaval Radyo’da yer alacak. Yönetmen Yalçın Birgöl, Plus Stüdyo’nun ilk videosunu iPhone XS ve iPhone XS Max ile gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra video için “Filmic Pro” ve çekilen fotoğraflar için de “Halide” uygulamaları kullanıldı. 


İlgili uygulamalar
Apple Music tam sürümüyle kullanıma sunulduApple Music tam sürümüyle kullanıma sunuldu
Apple Music tarayıcılara geliyorApple Music tarayıcılara geliyor

PAYLAŞ