Apple Music'li iOS 8.4 Güncellemesi Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Apple Music'li iOS 8.4 Güncellemesi Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-01 11:40:29
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Teknoloji

Apple'ın geçtiğimiz haftalarda düzenlediği WWDC etkinliğinde tanıttığı çevrimiçi müzik hizmeti Apple Music yeni iOS güncellemesi iOS 8.4 ile birlikte dün akşam Türkiye saati ile 18:00'da yayınlandı.

iOS 8.4 güncellemesiyle birlikte kullanıma sunulan Apple Music, çeşitli performans iyileştirmelerinin yanında kullanıcılara bir çok yenilik sunuyor. Apple Music'in sunduğu müzik hizmetinden ve iOS 8.4 ile birlikte gelen yeniliklerden yararlanmanız için öncelikle iOS 8.'ü cihazınıza yüklemeniz gerekiyor.

iOS 8.4 iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınıza yükleme işlemini iki şekilde yapabilirsiniz.

OTA üzerinden yüklemek için Ayarlar Genel Yazılım Güncelleştirmesi bölümünü takip ederek yüklemeyi gerçekleştirebilir, iTunes üzerinden Tunes yardımı ile güncellemek için ise; cihazı USB ile PC/MAC'e bağlayıp, "Güncellemeleri Denetle" seçeneğinden yükleyebilirsiniz.

iOS 8.4 ile Gelen Yenilikler

Apple Music

İlk üç ay tüm kullanıcıların ücretsiz deneme imkanı bulabileceği Apple Music, özel müzik zevkinizi anlama ve size bu doğrultuda öneriler sunabilmek için bir seçim alanı sunuyor. Buradan seçtiğiniz türler ile uygulamanın sizi daha iyi tanımasını sağlayabiliyorsunuz.

Oldukça şık bir uygulama tasarımına sahip müzik servisinin bünyesinde dahil ettiği radyo istasyonu Beats Music, tüm dünyada 7/24 canlı yayınlar yaparak sohbetler ile Apple Music kullanıcılarına keyifli anlar yaşatıyor.

Apple Music uygulaması ayrıca Connect adı verilen sosyal ağ içeriyor. Bu ağ ile takip ettiğiniz sanatçıların paylaştığı düşünceleri, fotoğrafları, müzikleri ve videoları görün ardından sohbete katın.

Siri ile de uyumlu çalışarak aklınıza gelen müzikleri Siri'den istediğinizde Apple Music size listeleri sunacak. Bu arada iTunes Match'de bulunan 25.000 şarkı sınırı iOS 8.4 ile beraber değişmeyecek ama iOS 9.0 ile beraber bu sınırın 100 bine yükseltileceği açıklandı. 

Son olarak 3 aylık deneme sürümünün ardından servis, aylık 9.90 dolar üzerinden ücretlendirilecek.

iBooks iyileştirmeleri ve düzeltmeler

İOS 8.4 ile sesli kitapları tarayarak, dinleyebileceğiniz veya indirebileceğiniz iBooks servisi için de çeşitli yenilikler mevcut. Bunlar;

Hazırlanan (Made for iBooks) kitapların iOS 8.4 ile tüm iPad ve iPhone cihazlarında çalışması

Özellikle sesli kitaplar için tasarlanan Şu An Çalınan özelliği

Çince için yeni saptanmış font oluşturulması

Satın Alınanları Gizle özelliğinin çalışmasını engelleyen sorunlar çözüldü

Arşivinizde Otomatik Gece Modu'nu kapatmak için yeni ayarlamalar getirildi

Diğer iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri

iOS 8.4 ile birlikte Apple Music iBooks dışında küçük iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri yer alıyor. Bunlar; bir dizi Unicode karakterin alınmasının aygıtın yeniden başlamasına neden olmasıyla ilgili bir sorunun ve GPS aksesuarlarının konum verileri sağlamasını engelleyen bir sorunun düzeltilmesi.

Bütün bu yenilikleri içeren iOS 8.4 güncellemesi 212 MB büyüklüğünde karşımıza çıkıyor.





PAYLAŞ