Apple Music verileri nasıl silinir? - Haberler - indir.com

Apple Music verileri nasıl silinir?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-23 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Apple şirketi iPhone kullanıcılarının daha kaliteli bir hizmet vermek adına birbirinden farklı yan hizmetler sunuyor. Bunlardan biri olan ve milyonlarca müziksever tarafından kullanılan Apple Music, çeşitli fonksiyonlara sahiptir. iPhone ve iPad cihazlarına indirilen Apple Music uygulamasında oluşturduğunuz kütüphaneden sıkılmış olabilirsiniz. Kütüphaneyi baştan silerek yeni bir kütüphane hazırlamak mümkündür. Uygulamanın sunduğu özelliklerden faydalanarak çok daha fonksiyonel hale getirebilirsiniz. Aşağıda yer vereceğimiz yöntem ile iPhone veya iPad'inizde Apple Music ile indirilen tüm müzikleri, albümleri ve diğer ögeleri Ayarlar menüsüne girerek silebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları takip edin. 

-iPhone veya iPad'inizde Ayarları başlatın.

İşletmeler için Apple Music yakında geliyorİşletmeler için Apple Music yakında geliyor

-Aşağı kaydırın ve "Music" i seçin.

-Şimdi aşağı kaydırın ve İndirilen müzik seçeneğine dokunun. Burada müzik koleksiyonunuzun ne kadar depolama alanı harcadığını da kontrol edebilirsiniz.

-'Tüm Şarkılar' seçeneğinde sola hızlıca kaydırarak ve 'Sil' düğmesine basarak tüm Apple Music kitaplığını silin.

Yukarıda bahsettiğimiz adımların yanı sıra aynı zamanda alternatif olarak belirli bir sanatçının adını sola kaydırarak karşınıza çıkan sil düğmesini de kullanabilirsiniz. Bu şekilde biraz uzun silebilir fakat dilediğiniz içeriği kendiniz silmiş olursunuz. Herhangi bir sanatçının belirli bir albümünü silmek istiyorsanız, sanatçının adını seçip albümün adını sola hızlıca kaydırarak albümü silebilirsiniz. Bu özelliğe alternatif olarak da ekran sağ üst köşesinde yer alan düzenle butonuna basıp tüm şarkıların yanındaki veya listedeki herhangi bir sanatçının adının yanındaki eksi şekilli simgeye de basabilirsiniz. 

Uygulama üzerinden iPhone veya iPad'de Apple Music kütüphanesi nasıl silinir?

Apple Music uygulamasına sahipsiniz ve bir takım özelleştirmeler yaparak uygulamayı kendi tercihlerinize göre çok daha fonksiyonel hale getirmek isterseniz bunun için yapacağınız çeşitli yöntemler vardır. Şöyle ki Apple Music kütüphanenizi baştan sona kadar temizlemek isterseniz bunun için uygulayacağınız çeşitli yöntemler vardır. Uygulama üzerinden kütüphanenizi silmek isterseniz aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. 

-iPad, iPhone veya iPad cihazlarınız üzerinden Apple Music uygulamasını açın.

-Müziğinizi nasıl silmek istediğinize bağlı olarak Albümler, Çalma Listeleri veya Şarkılar'ı seçerek işlemlerinize devam edebilirsiniz.

-Şimdi belirli bir albüme, çalma listesine veya şarkıya bir saniyeden uzun süre basın, bir menü açılır

-Belirli bir öğenin müzik kitaplığınızdan silinmesi için açılır menüden "Kitaplıktan Sil" seçeneğini seçin. Bu şekilde silme işlemini adım adım gerçekleştirmiş olacaksınız. 

Android cihazlarda Apple müzik kütüphanesini silmek

-Android akıllı cep telefonunuzdan ya da tabletinizde Apple Music uygulamasını açın.

-Alt çubuktaki "Kütüphane" sekmesini seçin.

-Şimdi listeden Albümler, Sanatçılar, Çalma Listeleri veya Şarkılar'ı seçin.

-Silmek istediğiniz öğeye (albüm, sanatçı, çalma listesi veya şarkı) uzun basın ve bir açılır menü görünür.

-Şimdi menü öğeleri listesindeki Kütüphaneden Sil seçeneğine dokunun. 

Yukarıda saydığımız yöntemlerin herhangi birini uygulayarak Apple Music servisinden çok daha detaylı bir şekilde faydalanabilirsiniz. Halihazırda son derece fonksiyonel özelliklere sahip olan Apple Music, bu yöntemler ile beraber içerikleri dilediğiniz gibi silip ardından yenilerini ekleyebilirsiniz. 

 


Yeniden tasarlanan Apple Mac Pro'nun satış tarihi resmileştiYeniden tasarlanan Apple Mac Pro'nun satış tarihi resmileşti
Apple Mac Pro daha da büyüdü! İşte şaşırtan Apple Mac Pro fiyatıApple Mac Pro daha da büyüdü! İşte şaşırtan Apple Mac Pro fiyatı
Shazam 3 ay ücretsiz Apple Müzik hediye ediyorShazam 3 ay ücretsiz Apple Müzik hediye ediyor

PAYLAŞ