Apple Music ve Musical.ly Ortaklık Sağladı - Haberler - indir.com

Apple Music ve Musical.ly Ortaklık Sağladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-01 16:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler çevrim içi müzik dinleme servislerinden olan Apple Music uygulaması, yeniliklere devam ediyor. Özellikle son dönemde popülerliği artan Musical.ly ile iş ortaklığı yapan Apple daha iyi bir noktaya erişmek istiyor. Yapılan ortaklık ile artık Musical.ly'de bulunan şarkılar Apple Music'ten sorulacak. 2014 yılında piyasaya giren Musical.ly, o dönemden veri zirve noktasına erişti ve 15 saniyelik müzik videoları çekmeyi sağlıyor ve çekilen bu videolara çeşitli efektler verilebiliyor. Musical.ly ile çekilen bu videolar, Musical.ly'in de topluluğu ile paylaşılabiliyor.

Uygulama daha çok Amerika'daki gençler arasında popülerliğini sürdürürekn, geliştiriciler ile yapılan yeni bir anlaşma ile Apple Music'in kitlesi artması adına Apple, ortaklık ile beraber kullanıcılarına önemli bir özellikte sunuyor. Artık Musical.ly ile müzik videosu hazırlamak isteyenler Apple Music üzerinde bulunan geniş öüzik yelpazesinden yararlanabilecekler. Artık kullanıcılar sevdikleri müzikleri kolay bir şekilde bulabilecek ve kendi kliplerini hazırlayabilecekler.

Apple Music Twitter hesabından yapılan açıklama ile müzikleri seçmek için uygulamayı kapatmaya gerek kalmayacak ve uygulama içerisine yapılacak olan entegre ile Apple Music üzerinden direkt olarak arama gerçekleştirilebilecek. Apple Music, ilerleyen dönemlerde yapacağı çeşitli anlaşmalar ile bunun gibi uygulama entegrelerinin olacağı düşünülmekte. Bu gibi uygulama ortaklıkları ile kullanıcı kitlelerinin de farklı bölgelere ulaşılması düşünülmekte. Apple'ın yenilikleri bununla kalmıyor ve önümüzdeki zamanlarda düzenlenecek olan etkinlik ile Apple Music uygulamasının yeni tasarımı hakkında detaylarda verilecek.

Bugün haberini yaptığımız konuda, Apple uygulaması için yakın zamanda tasarım değişikliğine gidebilir diyebiliriz.

 





PAYLAŞ