Apple Music Türkiye Abonelik Fiyatları Belli Oldu! - Haberler - indir.com

Apple Music Türkiye Abonelik Fiyatları Belli Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-18 12:17:27
Editör : Mustafa Çomak
Kategori : Uygulama

Apple'ın WWDC konferansında tanıttığı ve 30 Haziran tarihinde kullanıma sunacağı yeni müzik servisi Apple Music'in Türkiye abonelik fiyatları belli oldu. iOS kullanıcıların eşsiz bir seçenek olacak servisin fiyatlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Apple Music ismi ile iOS kullanıcılarına eşsiz bir müzik deneyimi sunmaya hazırlanan servis farklı fiyatlandırma seçenekleri ile geliyor. 30 Haziran'da kullanıma girecek olan Apple Music'in fiyatı bireysel kullanıcılar için 9,99 TL, en fazla 6 kişinin kullanabileceği aile paketi olarak adlandırılan paket ise 14,99 TL olarak açıklandı.

Apple'ın rakipleri karşısında son derece güçlü içerikler sunacağı iddia ediliyor. Bu noktada Apple'ın rakiplerinin fiyatlarına bakacak olursak;kayıpsız müzik sunan Tidal'ın standart paketi 9,99 TL, FLAC destekli paketi ise 19,99 TL'den satılıyor.

Halihazırda piyasanın en iddialı ismi Spotify'da 9,99 TL'den müzik severlerle buluşuyor. Apple Music de piyasaya herhangi bir aykırılık yapmadan aynı fiyatla gelerek tercih unsurunun içerik olmasını amaçlıyor.

Bildiğiniz gibi Apple'ın bu konuda eli bir hayli güçlü. Piyasaya çıkan hemen hemen her albümü iTunes'da sunan Apple'ın bu avantajını Apple Music'te de kullanması bekleniyor.





PAYLAŞ