Apple Music tasarımı Spotify benzerliğiyle dikkat çekti - Haberler - indir.com

Apple Music tasarımı Spotify benzerliğiyle dikkat çekti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-13 12:00:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın en yeni işletim sistemi olan iOS 14’ün Golden Master sürümü için tarih yaklaşmaya devam ediyor. Beta sürümdeki Music tasarımına benzetilen yeni bir web versiyonu bu sürümde ortaya çıktı. Bilgisayar ortamında sadece iTunes üzerinden dinlenebilen Apple Music, yeni tasarımı ile beraber beta erişime açılmış oldu. iOS 14 tasarımı merkezinden yeniden tasarlanan Apple Music Web Beta, yeni beta sürümünde Şimdi Dinle özelliği de bulunuyor. Bu özelliğin haricinde tasarım olarak iOS 14’deki Müzik uygulamasına benzetilen web sürümü, otomatik çalma listelerinize göre en çok çalınan şarkılar listesi oluşturuyor ve sürekli yeni öneriler sunuyor.

Apple Music, yeni tasarımı ile karşımızda

ABD'li teknoloji devi Apple TikTok'u satın almak için harekete geçebilirABD'li teknoloji devi Apple TikTok'u satın almak için harekete geçebilir

Apple Music’in var olan web versiyonu Eylül 2019’da beta erişimine açılmış ve Nisan 2020’de ise beta sürümünden çıkmıştı. Web versiyonun iTunes kullanım zorunluluğu ortadan kaldırması ve her cihazdan erişilebilir olması oldukça kullanışlı gözüküyor. Ancak bu yeni web sürümü, iPhone ve iPad’lerde kullanılabilen müzik dinlerken şarkı sözlerini gösterme özelliğine sahip değl durumda. Yeni Apple Music Beta deneyiminin iOS 14, iPadOS 14 ve macOS Big Sur tam sürümleri yayınlandığında mevcut sitenin yerine geçmesi bekleniyor. Şuan için beta sitesine beta.music.apple.com adresinden ulaşılabilirken, standart siteye ise music.apple.com adresinden ulaşma imkanınız bulunuyor.

Bakalım Apple Music’in bu yeni web sürümü beklenen karşılığı ve özellikleri kullanıcılara sunabilecek mi göreceğiz. Şuan için beta sürümde olmaya devam ettiğini söyleyelim.


Apple Watch CarPlay Dashboard desteği kazanıyorApple Watch CarPlay Dashboard desteği kazanıyor
Apple App Store Rusya tarafından haksız bulunduApple App Store Rusya tarafından haksız bulundu

PAYLAŞ