Apple Music Tasarımı Değiştiriliyor - Haberler - indir.com

Apple Music Tasarımı Değiştiriliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-02 09:46:55
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler çevrim içi müzik dinleme servisleri olan Apple Music ve Spotify, yeni güncellemeler ile yeni özellik ve yetenekler kazanarak birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışıyorlar. Teoride aynı işi gören bu uygulamalar farklı yapıları ve çeşitlilikleri ile dikkat çekiyorlar. Apple'ın Apple Music ile orijinal video içerikleri sunmaya yönelik ilk haberleri Carpool Karaoke ve Planet of the Apps ile yapacağı bilinmekteydi. Fakat gözükene göre müzik odaklı programın yanı sıra belgesellerine de yapılacak olan hedeflerin oldukça büyük olduğu ifade ediliyor. Bloomberg kaynaklı habere göre Cupertino merkezli bu şirket, çevrim içi müzik dinleme servisi olan Apple Music için yeni bir tasarım çalışması yapıyor.

Belirtilene göre iOS kullanıcıları ile paylaşılacak olan bu yeni tasarımın ise WWDC 2017 ile beraber tanıtılacağı düşünceler arasında bulunuyor. Bu yeni tasarım ile beraber yeni girişim olan videoların daha ön planda olacağı söylenmekte. Devam eden haberde, Apple 2017 yılının sonuna kadar müzik temalı olan 10 programı çevrim içi müzik servis abonelerine sunmayı hedefliyor. Carppol Karaoke ve Planet of the Apps'in haricinde plak şirketleri olan Cash Moey Records ve Bad Boy Records gibi birçok şirketler ile belgeseller ile çalışmalar olacağı söyleniyor.

Ayrıca Clive Davis ile bir belgeselin hazırlandığıda belirtilirken, Apple'ın Up Next isimli bir program ile dikkat çeken genç yetenekleride sunması söyleniyor. Apple'ın potansiyelinde bulunan tüm bu projeler hakkında şuan için söyleyebileceklerimiz bu kadar. Ünlü R-B yıldızı olan R.Kelly'ninde Apple Music için bir program hazırlayabileceği ifade edilirken, Apple yöneticilerinden olan Dr.Dre'nin ise hayatının geçtiği bir proje üzerinde çalışmaların sürdüğü ifade ediliyor. Bakalım tüm bu Apple projeleri yayın hayatına geçecek mi göreceğiz.





PAYLAŞ