Apple Music şarkıları Facebook ve Instagram hikayelerinde nasıl paylaşılır? - Haberler - indir.com

Apple Music şarkıları Facebook ve Instagram hikayelerinde nasıl paylaşılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-21 09:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sosyal medya platformlarında dinlemiş olduğunuz şarkıyı paylaşmanın çeşitli yolları bulunuyor. Bunlardan en basiti olarak ise Apple Music ve Spotify gibi müzik uygulamalarından dinlediğiniz şarkılar Instagram ve Facebook hikayelerde paylaşmak oluyor. iOS 13.5 güncellemesi sonrasında ise kullanıcılara sunulan yeni özellikler sayesinde dinlemiş olduğunuz şarkıyı Apple Music uygulaması aracılığı ile direkt bir şekilde Instagram ve Facebook hikayelerinizde paylaşabilirsiniz. Sizlere bu içeriğimizde Apple Music şarkılarını Instagram ve Facebook hikayelerinde nasıl paylaşabileceğinize bakacağız.

Apple Music şarkılarını Facebook ve Instagram hikayelerde paylaşmak

Apple, App Store'da 'Loot Box' oyunları nedeniyle toplu dava açıldıApple, App Store'da 'Loot Box' oyunları nedeniyle toplu dava açıldı

Spotify uygulamasının sevilen özelliklerinden birisi de kullanıcıların dinledikleri şarkıları kolay bir şekilde sosyal medya sitelerinde paylaşabiliyor olmaları diyebiliriz. Bu söz konusu paylaşım özelliğinin Apple Music için olmaması büyük eksikliklerden birisiydi. Bu sebeple ise kullanıcılar üçüncü parti uygulamalar ile bu paylaşım işlemini gerçekleştiriyorlardı. Ancak gelen güncelleme ile beraber bu durum değişmiş oldu. Artık Apple Music uygulaması üzerinden sevdiğiniz sanatçıların şarkılarını, favori çalma listenizi yada kişisel şarkılarınızı sosyal medyada kolay bir şekilde paylaşabilirsiniz. Tek yapacağınız işlem ise Apple Music uygulamasındaki üç noktaya dokunarak gelen ekrandan “Paylaş”ı seçmek olacaktır.

Güncelleme öncesinde durum güncellemelerinize bağlantı linki ekleyebiliyordunuz. Fakat artık direkt olarak Apple Music içinden paylaşım yapabilirsiniz. Ancak hikaye kısmında sanatçıların kendilerini paylaşmanız şuan için mümkün değil.

  • Bir albümü yada çalma listesini paylaşmak için önce Apple Music uygulamasını açın.
  • Daha sonra ekranın üst bölümünden üç noktaya dokunun.
  • Alternatif olarak “Hızlı Eylem” menüsünü açmak için kitaplığınızdan albüme yada çalma listesine basılı tutun.
  • Gelen menüden “Albümü Paylaş” yada Oynatma Listesini paylaş’ı seçin.

Yapacağınız benzer işlem ile paylaşım menüsünden Facebook Stories bölümünü seçerek Facebook hikayelerinizde de dinlediğiniz şarkıyı paylaşabilirsiniz. Bu işlemler ile Apple Music paylaşımınızı kolay bir şekilde Hikayelerinize dahil edebilirsiniz.


Apple işletim sisteminin adını değiştirebilirApple işletim sisteminin adını değiştirebilir
Apple Watch satışları düşüşe geçtiApple Watch satışları düşüşe geçti

PAYLAŞ