Apple Music

Apple Music "Özetiniz" Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-27 10:05:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Uygulama

NoiseHub tarafından açıklanan "Music Year in Review" adlı uygulama, yıl boyunca Apple Music'te dinlediğiniz şarkıların özetini çıkarıyor.

Music Year in Review uygulaması Spotify "Özetiniz" kadar geniş bir tablo sunamıyor. Ancak yine de incelemesi ilginç, istediğinizi gösteren bilgileri sunabiliyor. Uygulamayı kullanabilmek için e-posta adresiyle giriş yapmanız daha sonra da Apple Music'e bağlamanız yeterli oluyor. Uygulama giriş yapmanızın ardından müzik dinleme verilerinizi topluyor ve size üç ayrı grafik tablosu sunuyor. Bunlar Apple Music'te sevdiğiniz sanatçıyı ne kadar süre dinlediğiniz, en fazla dinlediğiniz, sanatçı ve parçaları favorileriniz şeklinde sıralıyor.

Apple Music, arkadaşlarınızın dinlediklerini listeliyorApple Music, arkadaşlarınızın dinlediklerini listeliyor

Her grafiğin alt tarafında bulunan "paylaş" düğmeleriyle birlikte sosyal ağlarda bu favori parçalarınızı paylaşabiliyorsunuz. Apple'ın "Özetiniz" özelliğini getirmemesinden dolayı bu şekilde alternatif yollar oluşturulmak zorunda kalınıyor, ne kadar basit bir tablo sunulsa da, bu yoklukta gayet yeterli bir uygulama.

Uygulama Apple yapımı olmadığından dolayı, yorumlar kısmını okuduğumuzda, uygulamayı çalıştırdığımız iPhone'larda uygulama çöktüğüne dair birkaç yorum bulunuyor.

Uygulama şu anlık sadece Apple kullanıcıları için sunulmuş durumda.


Apple Music'ten sevindiren gelişmeApple Music'ten sevindiren gelişme
Apple Music Android Auto’ya çıkıyorApple Music Android Auto’ya çıkıyor
Apple Music'te beklenen değişiklik gerçekleştiApple Music'te beklenen değişiklik gerçekleşti

PAYLAŞ