Apple Music, kullanıcılarına “Get Up!” diyor - Haberler - indir.com

Apple Music, kullanıcılarına “Get Up!” diyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-24 13:30:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Pazartesi günü içerisinde teknoloji şirketi Apple, Covid-19 pandemisi sırasında karantinaya alınan ya da evden çalışmak zorunda kalan kullanıcılarının pozitif kalmalarına yönelik eğlenceli ezgiler çalan yeni playlist'inin duyurusunu gerçekleştirdi. Bunlardan biri “Get Up! Mix” iken diğeri ise “Home Office DJ” listesi. Corona virüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alırken teknoloji şirketleri de elini taşın altına koyarak vatandaşlar için çeşitli kampanyalar, eğlence içerikleri ve buna benzer planlar gerçekleştiriyor. Bu şirketlerden biri olan Apple, corona virüs pandemisi esnasında insanları stresten uzaklaştırmak için yeni bir şey denediğini duyurdu. Engadget tarafından hazırlanan rapora göre Apple Music kullanıcılarına "Get Up" adlı yeni algoritmik çalma listesi sunuluyor. Bu yeni duyurulan mix playlist içerisinde eğlenceli ve mutlu edici şarkılar yer alıyor. 

Apple Music üzerinde yer alan bu çalma listesi her hafta editörlerin desteği ile beraber güncellenerek kullanıcılara farklı şarkılar sunulacak. Apple Music platformunda sunulan bu özellik Spotify'ın "Haftalık Keşif" özelliğine benziyor olsa da Apple Music'in listesinde kaygılı yaşanan şu günlere hitaben daha mutlu edici ve enerjik şarkılar yer alıyor. 

İşletmeler için Apple Music yakında geliyorİşletmeler için Apple Music yakında geliyor

Apple Music'den "Get Up!" hamlesi

Teknoloji devi Apple, yeni oynatma listesini bugün itibariyle abonelerine sunmaya başladığının bilgisini verdi. Söz konusu bu liste, kullanıma hazır olduğu zaman diğer oynatma listelerinin yanında yer alan "For You" sekmesinde "Get Up" adı ile yer alacak. Bununla beraber aynı zamanda evde çalışanlar için de, motivasyonu artırmak için "Home Office DJ" çalma listesi de hazırlandı. Bununla beraber, Mac kullanıcıları için gerçek zamanlı olarak şarkı sözlerinin takip edilmesini sağlayan "Apple Music's Live Lyrics" adlı canlı şarkı sözleri özeliğinin de gelmesi dört gözle bekleniyor. 

Ünlü sanatçılar ile Facetime röportajları

Apple Music‌’in "Gözat" kısmında yer alan çalma listesi üzerinde birbirinden popüler sanatçılar yer alıyor. Lady Gaga, The Weeknd, Post Malone, Ed Sheeran ve daha fazlasının bulunduğu liste; dans, hip-hop ve RB şarkılarına daha ağırlık vererek yavaş tempolu şarkılarla kullanıcıların eğlenceli anlar geçirmesini sağlıyor. Beats 1 radyo DJ’leri evlerinden yayın yaparak FaceTime ile Elton John ve Hayley Williams gibi müzisyenlerle röportaj yapıyor. Bu sayede bu zor günlerde vatandaşlar için eğlence projeler gerçekleştiriliyor. 


Amazon yıl sonunda Apple Music'i geçebilir!Amazon yıl sonunda Apple Music'i geçebilir!
Apple Music verileri nasıl silinir?Apple Music verileri nasıl silinir?
iOS ve Android'de Apple Music verileri nasıl silinir?iOS ve Android'de Apple Music verileri nasıl silinir?

PAYLAŞ