Apple Music, HiFi destekli abonelik paketi ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Apple Music, HiFi destekli abonelik paketi ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-17 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Apple’ın çevrimiçi müzik platformu olan Apple Music için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. “Hazır olun. Müzik, sonsuza dek değişmek üzere” başlıklı bu video, Apple Music’in yaklaşmakta olan Hi-Fi destekli abonelik paketine referans oluyor. Bu kapsamda yeni paketin 18 Mayıs tarihinde duyurulması bekleniyor. ABD merkezli Apple’ın dijital müzik dinleme platformları arasında popüler uygulaması olan Apple Music hizmetine yeni özellikler kazandırmaya devam ediyor. Hi-Fi destekli abonelik sistemi ile tekrardan gündeme gelen Apple, konu hakkında resmi bir açıklama yapmazken, sızıntılara göre bu abonelik paketinin Hi-Fi destekli yeni bir AirPods ürününün doğal bir sonucu olacağını gösteriyor. Diğer yandan iddialara göre Apple Music’in Hi-Fi destekli abonelik paketi ile yeni AirPods modelinin yarın yayınlanacak bir basın bülteni ile duyurulması bekleniyor.

Konu hakkında yaşanan gelişmeye göre şirket, Apple Music’e eklemiş olduğu bir tanıtım videosu ile yeni bir abonelik paketi duyuracağını gösteriyor. Bu tanıtım videosunda tarih veya detay yer almazken, iddialar bu video ile beraber doğrulanmış oluyor.

Apple kamera ihtiyacını artık Çin değil Kore'den tedarik edecekApple kamera ihtiyacını artık Çin değil Kore'den tedarik edecek

Apple Music’e Hi-Fi destekli paket geliyor

Apple Music’in Android için son beta sürümlerinde 24-bit/48kHz ve 24-bit/192kHz yüksek ses kalitesi ile alakalı bazı ipuçları ortaya çıkmıştı. iOS 14.6 beta sürümleri ise Dolby Audio’ya referans sunuyordu. Apple Music’e yeni ve yüksek kaliteli bir abonelik paketi geleceği oldukça belliydi. Şimdi ise platforma eklenen “Hazır olun. Müzik sonsuza dek değişmek üzere” açıklamalı tanıtım videosu durumu netleştirmeye başladı. Apple Music’in söz konusu bu abonelik paketinin ne zaman kullanıma açılacağı henüz bilinmiyor. Bu abonelik paketinin fiyatının ne olacağı da bilinmezken, sızıntılara göre bu abonelik paketi için ekstra ücret alınmayacağı ifade ediliyor.

Apple’ın resmen yapacağı açıklamalar ile durum daha da netleşecek diyebiliriz.


Epic Games ve Apple arasında Epic Games ve Apple arasında "Muz" tartışması
Apple, Facebook'un eski reklam yöneticisini işe aldıApple, Facebook'un eski reklam yöneticisini işe aldı

PAYLAŞ