Apple Music Android uygulaması güncellendi! - Haberler - indir.com

Apple Music Android uygulaması güncellendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-07 13:52:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Mobil platformlarda artış gösteren müzik uygulamaları büyük ilgi görüyor. Elbette bunlar arasında en çok dikkat çekenlerden bir tanesi Apple Music. Spotify ve Apple Music büyük oranda piyasayı elinde tutuyor bunun dışında, Google Play Müzik, Tidal ve Deezer gibi alternatifler de kullanıcıların deneyimine sunulmuş durumda. Elbette ki Spotify ve Apple Music kadar dikkat çeken rakamlara ulaşamadılar. Oldukça büyük bir pazardan söz ediyorsak eğer elbette ki ortada bir rekabetinde olması gerekiyor. Bu bağlamda sürekli güncelleme getiren Apple Music Android uygulaması için yayınlanan son güncelleme de kullancılara faydalı olacak yeni özellikler sunacak.

Güncelleme yapılan Apple Music için yapılan açıklamalarda; güncellenen uygulamayla daha fazla cihaz üzerinde pürüzsüz bir müzik dinleme deneyimi yaşamanın mümkün hâle geldiği Buna ek olarak, artık müzik videoları tam ekranda veya Şimdi Çalınıyor ekranı üzerinde oynatılabilidiği belirtildi.

Yapılan güncellemeler bunlarla sınırlı olarak bırakılmamış. Bundan sonrasında Android cihaz sahipleri Apple Music üzerinde gezinirken video izlemeye devam edebilecek. Ayrıca  çalma listelerine favori müzik videolarını dahil etmek de mümkün hâle geliyor. Müzik videoları, uygulama arka planda çalışırken de oynatılabilecek. Tüm bu özellikler kullanıcıların beğenisine sunulurken Apple geliştirme işlemlerinin devam ettiğini dile getirdi. Anlaşılan Apple, Apple Music kullanıcı sayısını ve dolayısıyla Pazar payını artırmak istiyor. Bu güncellemenin ardından en büyük rakibi Spotify?dan da yeni bir güncelleme gelme ihtimali olduğunu belirtelim.





PAYLAŞ