Apple Music abonelikten nasıl çıkılır? - Haberler - indir.com

Apple Music abonelikten nasıl çıkılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-08 17:35:35
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Apple geliştirdiği bir çok ürünle beraber kullanıcıların güvendiği bir firma. Apple'ın Türkye'de 3 ay önce kullanıma sürdüğü Apple Music, bir çok güzellikle beraber geliyordu. Uygulama, bir çok kişi için beğenildi. Siri ile yepyeni bir kullanıcı arayüzü oluşturulan uygulama esasında basit bir müzik dinleme servisi. Siri ile kullanıcılar sadece istediği şarkıyı veya playlist'i söyleyerek dinleme imkanı sunuyor. İTunes'deki 43 milyon şarkının dinlenilmesine olanak sağlayan uygulama aynı zamanda kişiselleştirme yaparak size uygun şarkıları katagorize ederek '' Sizin için" bölümünde saklıyor

 3 ay ücretsiz deneme süresi olan bu uygulamayı ilk gününden aktif bir şekilde kullanılıyorsa 05.02.2018 tarihinden itibaren ücretlendirme ile karşı karşıya kalınabilir. Ücretleri ise bireysel abonelikte 9,99 tl ile kullanıcıya sunuluyor. Ayrıca içerisinde 6 kişilik bir aile paketi var ve bu paket 14,99 fiyat etiketi ile piyasaya çıkıyor.

 Eğer Apple Music aboneliğinin iptal olması isteniyorsa ilk yapılması gereken şey iTunes üzerinden abone olunan hesaba giriş yapılması gerekiyor.  Giriş yapıldıktan sonra "Hesap Bilgileri' adlı yere tıklanılması gerekiyor. "Hesap Bilgileri' ise sağ üst köşedeki profil menüsünden seçilebiliyor.

Daha sonra ise Ayarlar sekmesinin altındaki Abonelikler kısmından "Yönet" bölümüne tıklanması gerekiyor. Oradan ise Apple Music abonelik sayfası geliyor. Sayfanın alt tarafındaki 'Otomatik Yenileme' seçeneğinin 'Kapalı' duruma getirilmesi gerekiyor..

Bu işlemden sonra ise Apple yenileme yapmayacağı için ücrete tabi olan ay kullanım dışı kalacaktır.

 





PAYLAŞ