Apple Music abonelik nasıl iptal edilir? - Haberler - indir.com

Apple Music abonelik nasıl iptal edilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-16 19:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Popüler müzik dinleme servisi olan Apple Music üzerinden abonelik iptali yapabilirsiniz. Eğer artık kullanmak istemiyor veya başka bir servise abone olmak istiyorsanız, bu noktada abonelik iptali gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Apple Music için abonelik iptali nasıl yapılır, bu içeriğimizde bu sorunun cevabını vereceğiz. Şuan için Apple Music ücretsiz deneme sürümünü kullanıyor, fakat hizmetin aylık ödeme ücretinden memnun değilseniz ödeme kesmemesi için abonelik iptali yapmanız gerekmektedir. Diğer yandan aylık ücret talep edilmemesi için üçüncü ayın bitiminden önce iptali gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Apple Music abonelik iptali nasıl yapılır?

Apple Music Apple Music "Yerli Müzik Türkiye" ile sanatçılara destek verecek

PC ve Mac’de iTunes kullanmanıza gerek kalmadan Apple Music aboneliğinizi direkt olarak iPad, iPhone ve iPod Touch üzerinden iptal edebilirsiniz. Bunu yapmak için ise Ayarlar > App and iTunes Store bölümüne gidin. Menünü üstünde yer alan Apple Kimliğine dokunun ve abonelik yaptığınız Apple Kimliği ile giriş yaptığınızdan emin olun. Hesap ayarları sayfasında “Abonelikler”i bulun ve Yönet’e dokunun. Apple Music aboneliğiniz en üstte listelenecektir. Apple Music abonelik seçeneklerini değiştirmek için bu alanın üzerine dokunun. Apple Music üyeliğinizi deneme süresi bitmeden iptal etmek için “Otomatik Yenileme”nin yanındaki bölüme dokunun. Seçiminizi onaylamanız gerekecek işlemi tamamlamak için Kapat’a dokunun.

Apple Music’in bireysel yada aile planlarına tekrar abone olmak ve aylık olarak ödeme yapmaya dönmek için ileride bu sayfaya tekrar gelebilirsiniz. Apple Music’i bir daha iptal etmek istiyorsanız buradaki adımları tekrarlamanız yeterli olacaktır.


Apple Music şarkıları Facebook ve Instagram hikayelerinde nasıl paylaşılır?Apple Music şarkıları Facebook ve Instagram hikayelerinde nasıl paylaşılır?
Apple Music tasarımı Spotify benzerliğiyle dikkat çektiApple Music tasarımı Spotify benzerliğiyle dikkat çekti

PAYLAŞ