Apple Music Abone Rekoruna Koşuyor - Haberler - indir.com

Apple Music Abone Rekoruna Koşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-28 14:32:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en büyük dijital müzik dinleme platformu olan Apple Music, bir yeni rekora daha imza attı. Öyle ki Apple Music, 60 milyon abone sayısı ile önemli bir rekor kırdı. iTunes müdürü Numerama kaynaklı siteye yaptığı röportajda Apple Music uygulaması hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Apple’ın her alanda daha profesyonel olma isteği açık bir şekilde gözükürken, Eddy Cue Apple’ın radyo istasyonu Beast 1’in on milyonlarca seviyede dinleyicisi olduğunu da ifade etti. Ayrıca şirketin bu profesyonelleşmesinin her alanda gerçekleşeceğini de belirtti.

Apple Music 60 Milyon Seviyesine Geldi

Apple Music Abonelerine Yeni Ücretsiz Üyelik FırsatıApple Music Abonelerine Yeni Ücretsiz Üyelik Fırsatı

Kasım ayı raporlarına baktığımız zaman Apple Music uygulamasının indirimle oranı 56 milyon olarak belirtiliyor. O günden ise bugüne tam 4 milyon daha abone artışı sergilenmiş durumda. Oldukça büyük bir gelişim ve toplamda ise büyük bir rakam olarak gözükse de, liderliği hala Spotify sürdürüyor. Dünya genelinde ise Spotify’ın 100 milyon gibi bir abone sayısı bulunuyor. Fakat sadece Amerika tarafında Apple Music 28 milyon aboneye sahipken, en büyük rakibi Spotify ise 26 milyon abonesi ile ikinci sırada bulunuyor.

Her iki servis arasında sıkı bir rekabet sürmeye devam ederken, her uygulamanın kullanıcı isteklerine göre çeşitli cevaplar bulunuyor. Apple son olarak iTunes’ten vazgeçerek Apple Music uygulamasına geçiş yapması şirkete bir ivme kazandırmışa benziyor. Bakalım ilerleyen dönemlerde Apple Music, Spotify’a yaklaşarak geçebilecek mi göreceğiz.  


İlgili uygulamalar
Spotify, Apple Music'i 2'ye katlamış durumdaSpotify, Apple Music'i 2'ye katlamış durumda
Musish İle Apple Music'i Masaüstünüzde DinleyebileceksinizMusish İle Apple Music'i Masaüstünüzde Dinleyebileceksiniz

PAYLAŞ