Apple Music, 2020'nin en popüler listesini açıkladı - Haberler - indir.com

Apple Music, 2020'nin en popüler listesini açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-03 22:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

2020 yılının son aylarına yaklaşırken kullanıcıların bir yıl boyunca yoğunlukla tercih ettiği uygulama ve müziklerin listesi hazırlanmaya başladı. En iyi oyun ve uygulama listesini geçtiğimiz günler yayınlayan Apple'ın ardından şimdi de Apple Music 2020 yılının en iyileri listesini hazırladı ve yayınladı.

Apple Music 2020 en iyiler listesi

Yayınlandığı ilk hafta içerisinde 13,7 milyon kez dinlenen Roddy Ricch – The Box isimi şarkı, 2020 listesinin en iyiler listesinde birinci sırayala yerleşmeyi başardı. The Weeknd’e ait Blinding Lights adlı şarkı 2. sırada yer alırken 3. sırada ise Tones and I – Dance Monkey şarkısı bulunuyor.Türkiye'de en çok dinlenen birinci isim ise Murda ve Ezhel düeti olan AYA yer alıyor. 2. sırada ise yine Murda ve Ezhel şarkısı olan Bi Sonraki Hayatımda Gel şarkısı yer alırken, 3. sırada ise Tones and I – Dance Monkey şarkısı bulunuyor.

Apple Music abonelik nasıl iptal edilir?Apple Music abonelik nasıl iptal edilir?

Apple Music, Shazam uygulaması ile en çok aranan şarkıları ve en çok okunan şarkı sözlerinin de bilgisini paylaştı. Tones And I – Dance Monkey şarkısı Shazam’da en çok aranan şarkılar listesinde 1. sırada yer alıyor. En çok okunan şarkı sözü listesinin birinci sırasındaysa Cardi B – WAP yer alıyor. Toplam 5 saat 27 dakika olan ülkemizdeki en popüler şarkılar yılın en iyileri olarak adlandırılıyor. Konu hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek yılın parçaları şimdiden heyecanla bekleniyor. 

 


Apple Music öğrencilere altı ay ücretsiz oluyorApple Music öğrencilere altı ay ücretsiz oluyor
Apple Music üzerinden iki radyo kanalı yayına başlayacakApple Music üzerinden iki radyo kanalı yayına başlayacak
Spotify ve Apple Music özelliği Youtube Music'e geliyorSpotify ve Apple Music özelliği Youtube Music'e geliyor

PAYLAŞ