Apple maske tasarımı ile ilgili detaylar ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Apple maske tasarımı ile ilgili detaylar ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-10 18:30:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Apple'ın pandemi süreci ile ilgili yapmış olduğu yeni çalışmaları ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi de Apple tarafından yapılan maske çalışmaları ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Anlaşıldığı kadarı ile Apple, yalnızca teknoloji alanında pandemi çalışmaları yapmakla kalmıyor.

Apple maske tasarımı ile ilgili detaylar ortaya çıktı

Yeni ortaya çıkan bilgilere göre Apple’ın Cupertino’daki tasarım ekibi tarafından iki farklı maske geliştirilmiş durumda. Bunlardan bir tanesi için Apple Face Mask isimlendirmesi kullanılıyorken, diğeri için Apple ClearMask isimlendirmesi kullanılıyor.

Android 11 alacak Samsung akıllı telefon modelleri belli olduAndroid 11 alacak Samsung akıllı telefon modelleri belli oldu

Şu an için yapılan açıklamalara göre Apple, Apple Face Mask ve Apple ClearMask isimli maskeleri son kullanıcılar için tasarlamış değil. Anlaşıldığı kadarı ile kurumsal taraftaki ihtiyaçlara yanıt verebilmek için tasarlanmış birer maske olarak tasarlanmış durumda. Son tüketiciye doğrudan Apple Store’lar üzerinden satılan ürünlerden olmayacak gibi görünüyor.

Bunlara ek olarak Apple'ın ifade ettiğine göre sadece bir tasarım süreci geçerli oluyor. Nitekim yapılan açıklamalardan anlaşılacağı üzere Apple'ın Apple Face Mask ve Apple ClearMask tasarımlarını üretip satması gibi bir durum söz konusu olmayacak. Şirketlerin kullanması için Apple maske tasarım biçimi ile gündemde olacak.



PAYLAŞ